Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
ano ano,ja urazam dokonca ;o))))ja som totiz nepisala,ze niekomu sibe,ale ved dobre idem uz od vas...asi ste ma nepochopili,ale to je jedno;o)
Nemyslím, že by tu niekto urážal a tiež, že by sa tu niekto pretekal, je to proste debata, komu sa nepáči, nemusí prispievať.
identity, takze dieta si nevychoval, uhm
Lianka, ja si myslim, ze tebe sa len nepaci, ze ma niekto svoj nazor
ale uz dost. uz sa neriesi to co je treba a co bolo cielom tejto temy. uz to nie je konstruktivny dialog.
lianka: "darmo ludom radis,aj tak sa chcu len vyrozpravat povacsine", tak to byva. naozaj len potrebuju zo seba dostat zle emocie. to je pravda. aj ja to tak robim, len sa obcas potrebujem vykecat. maaaalo je malo a zaroven akurat v tomto pripade:))). som student na VS, tak si mozes vytvorit akotaku predstavu.
Lianka, zato, ze niekto nesuhlasi s tvojim tak je zly? A preteka sa? Ja som sa bavila s Ivanou mladsou a takisto poznam jej stranku, zatial co ty tu len urazas
Prečítala som si to a nepochopila som. A tiež si sa nám nikde nepochválila, že si tehotné. Bohužial telepatické schopnosti nemáme.
Identity a ty si vychoval?
to bolo myslene na myis...ta sa zda sa preteka v nazoroch a chce kazdeho presvedcit o svojom ;o)aspon tak to vyzera...
Vizi, ako je to s Ivaninou sestrou? Myslim, s tvojou druhou najstarsou dcerou?