Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

vizi

Lucia 87-presne aj ja som povedala to,co tvoja mama.Ze nikdy nebudem robit to ,co moja.A priznam sa ze az po... som prisla nato,ze presne to iste som urobila aj ja.Ale coho som sa vyvarovala asi najviac,tak toho,ze som pre znamky nikdy deti nebila ako mna mama.A ani nebudem.Obcas aj zlizli,ale to ma museli uz vytocit ako napr.ked chodili púoza skolu.To som predsa nemohla dovolit.Mamca-Nikomu nedavam zaucha len koli tomu ze som mala tazke detstvo.Snazila som sa aspon nejakym veciam vyhnut.Jaja22222-radis druha vyhodit?

vizi

JAJA 22222-na tie zabavy chodili tak ze ma klamali,jednoducho neprisli domov az rano.Kolko vycitiek aj topanky som schovala ,no nic nepomahalo.Preco vravis,ze mas psychiatricku dceru?Necakam,kym vypadne z domu,to ze som rozmyslala ako zariadim detsku,tak az potom,ked aj za 5 rokov.

jaja22222

vizi

precitala som si aj vasu predchadzajucu diskusiu .. tak to je asi o inom nie o tom ze si ju drzala za rucicku ked uz v 14 chodila v noci na zabavy
je to tazke je to zivot ako si ho my zariadime tak ho mame len na nas je to vzdy na nasich rozhodnutiach robime chyby ale ak sa z nich poucime tak dostaneme v zivote druhu sancu nikdy nie je neskoro poucit sa zo svojich chyb a zacat odznovu

vizi

Frontman-pozor ,aby nenasla podobneho.Presne to som si povedala aj ja,ze takeho ,ako je otec si nikdy nevezmem.A podarilo sa mi to 2x.Cely zivot mam len smolu a ver, ze som nikdy nechcela detom ublizit,len sa to zvrtlo kam nemalo.Identity-Nebudem sa tu vyhovarat na nic,ale ako si napisal,citliva,skor sa dostane do depresie.Presne o tom to je.Na to,ze je Iva moc chuda ,ma uz upozornila este detska dr.A teraz druha dr.,tak nieco asi predsa tam bude.Netvrdim,ze nic neje,teda doma aspon nie,ale velmi malo.9r.syn zje viac.Este o tej robote.Mala kamarata,chodili spolu vyse roka ,tiez dlho nikde nerobil,a povedala,ze je lenivy.No tiez sa mu asi nikde nedarilo najst,tak preco mu to vravela?

jaja22222

docitala som si tvoj prispevok nechaj ju ist do cudziny s kamaratkou prave aj preto dcery dostavaju anorexiu ze ich drzime za rucicku to je chyba nas mam ze su nesamostatne nie ich ak ju pustis ona sa osamostatni a mozno sa aj casom vyriesi problem s druhom neboj sa ju pustit myslim ze prave toto by jej mohlo pomoct
nemusis ju uz dirigovat ma 20 nemusis ju drzat za rucicku a vymienat jej plienky to mne ako matke povedala moja psychiatricka dcera ma tiez 20

mamca

:))) Ivka178,ja mám viac ako 30 a "dospelácke" rozmýšľanie nepovažujem za niečo najpravdivejšie,naopak,veľa vecí som sa naučila a učím práve od mojej dcéry...A naopak,snažím sa,aby aj ona čo-to odo mňa pochytila,dúfam,že to dobré...:) Tebe-vám by možno trošku pomohlo skúsiť oddeliť váš vzťah s mamou od tvojho s jej druhom.Uznávam,ťažšie riešenie,ale ak by na to pristúpila aj mama,možno by ste sa vyhli zbytočnému sudcovaniu,kto má pravdu... Aspoň pre najbližšiu dobu,taká dočasná dohoda.Len to naozaj chce,aby aj mama zaujala také stanovisko...???