Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.
Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi
a bozkavat sa pred svojimi detmi jazyckove?? v nasom veku?? nezda sa ti to dost nechutne??
jaja, ja som nestranny ucastnik, s Ivanou mladsou si pisem cez email, mimochodom, zda sa mi uplne normalne, ja som mala vcera take iste nazory ako ty, nebola som ale jeden s prikyvovacou pani Ivany, tak tu zo mna urobili nevychovanca a male decko
ako matke povedala moja psychiatricka, dcera ma 20 rokov -) to povedala jaja a kazdy to tak pochopil, boze moj
zabudla tam dat len ciarku
myis
niekedy sa musi stat napriklad taka vec ze dcera dostane anorexiu az ked sa nieco stane si to niektori uvedomia ze robili chyby ale vtedy je to uz dost neskoro ale vzdy sa da odznovu len si musime odpustit ze sme zlyhali a dat si druhu sancu
myis
ty mas aky problem? ty si matka alebo dievca s anorexiou?? alebo iba nestranny ucastnik tejto diskusie?
vizi a
ale da sa z tych chyb poucit a zacat to robit inak ked vidim ze takto to robit je zle a ublizuje to tvojim najblizsim
zapamataj si ak vztah s tvojim druhom bude dovodom ze tvoja dcera dostane anorexiu alebo uz tu anorexiu ma tak si to neodpustis do konca zivota je to strasna choroba a za tu jej chorobu budes vinna iba ty nik iny iba ty
to mne ako matke povedala moja psychiatrička lekarka ------ dcera ma tiez 20 rokov uz chapes?:-)) v tomto kontexte bola ta veta asi to bolo nezrozumitelne
Jaja, suhlasim s tebou, v zivote sa ucime z chyb, ale niektori ludia ju robia opakovane, lebo su nepoucitelni, to mas tak..