Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

mamca

Jaja22222,veď práve preto sa pýtam,z čoho usúdila lekárka nábeh na anorexiu... či nevychádzala len z opisu Ivaninej mamy... Nezachytila som nič také,že by ju vyšetrovala,ale možno som nečítala pozorne.

myis

Ivana nema ziadnu anorexiu, ide len cez dost velku zmenu vo svojom zivote tak ma mensi apetit, ale to neznamena, ze ma anorexiu..

jaja22222

mamca
niekto ma vahu ako ty ale jednoducho vyzera zdravo teda ma tu vahu po rodicoch ze je chude, ale tie co maju anorexiu to nie je ich normalna vaha zrednu vlasy maju suchu bledu pokozku aj na zaklade toho mohli lekari usudit, maju tusim tep srdca pomalsi atd..

jaja22222

mamca
usudit ze niekto ma anorexiu mozno aj na zaklade inych priznakov ..ide fakt o to co ten clovek jedava ide aj o to ako je na tom psychicky ci ma depresie kebyze ta dievcina ivana tusim schudne o 1 kilo resp 2 kila uz aj vaha by sa povazovala za tu pri ktorej hovoria ze ma bmi nevyhovujuci teda ma podvahu .. no ako som ju tu citala tusim ze ta mlada ivana je dost silna a ze zatial este tu anorexiu nema neviem nie som lekar ale asi ju este nema dievcata co maju anorexiu pisu inak

mamca

Milá Vizi,písala som obrazne,nie doslova... Zdá sa mi tu príliš veľa hodnotenia toho,čo sa stalo,vysvetľovania,prečo... Je to teraz také dôležité? Povedať chyba je v tomto,lebo bolo ...? Podľa mňa je dôležité povedať v čom si nerozumiete a hlavne,ako chceš ty sama prispieť k náprave.Nie,čo má zmeniť dcéra,ale čo môžeš a chceš zmeniť ty,na sebe.A k tej váhe-ak vychádzaš len z tých mier,nuž,ja mám 171cm,cca51kg a som úplne v pohode,jedávam podľa svojej chuti a potreby.Mám to šťastie,že váhou sa nemusím zaoberať.Nerozumiem,na základe čoho sa pani doktorka vyjadrila?

jaja22222

myis
necitala som vsetky tvoje prispevky ale asi si bola dost ostra:-)
citala som hlavne prispevky ivany a vizi

jaja22222

vizi
deti sa narodia uplne nevinne bezchybne ak teraz nie su dokonale urcite sme velkou mierou k tomu prispeli aj my rodicia

jaja22222

myis
moj otec uz zomrel o mrtvych len dobre by sme mali ale bol takisto alkoholik ale mama bola aj dodnes je najuzasnejsia zena na svete cely zivot obetovala iba svojim detom teda nam a to bol zaklad

jaja22222

vizi
deti ti utekali na diskoteky v 14? skryvala si im topanky? nadavas svojim detom do kur...? chodili poza skolu?? chyba bola jednoznacne kdesi v rodine ktorej hlavnou predstavitelkou si bola ty, kedze manzela si mala alkoholika

myis

plus, vychadzam z mojho detstva, moj otec bol neschopny idiot, ale moja matka neurobila tu istu chybu a nezavesila si druheho neschopneho idiota na krk, radsej sa predierala sama a cakala, dokym sa objavil normalny chlap