Kto by mi vedel poradit s dcerou.

Príspevok v téme: Kto by mi vedel poradit s dcerou.
vizi

Mam 20rocnu dceru ktora velmi malo je.vysoka je asi 172cm a vazi asi 52-53kg.Ked aj je,tak moc nevladze zjest.ma za sebou maturitu a je nezamestnana.Nic ju nebavi,nevladze.Je psychicky labilna.Mam druha s ktorym si nerozumie.Pritom viem,ze ju ma rad.Ale je to tak ci tak pre nu cudzi clovek.Ku psychiatricke ju nedostanem.Bojim sa co bude dalej.Chcela by ist do cudziny s kamaratkou.Je moc nesamostatna,musi ju niekto drzat a dirigovat.Pani doktorka povedela ze ma nabeh na anorexiu.Treba to podchytit co najskor.Som z Martina.Kto by mi mohol a vedel poradit.Dakujem.

myis

A ako hovoris, kazdy dospely clovek je zodpovedny sam za seba, takze to znamena, ze aj jej matka je dospela a je "zodpovedna sama za seba"

myis

Henriet - urcite som sa tej otazke nevyhla, ked si precitas moje predchadzajuce spravy, tak uvidis, ze moja matka by si odo mna peniaze nezobrala. Keby bola v problemoch tak by som jej pomohla, ale urcite nie vtedy, keby mala na krku idiota a alkoholika, ktory by po nas vrieskal a ona si ho zastavala pred nami. Vtedy by som jej povedala, ze ako si navarila, tak ma..

henriet

Myis, každý dospelý človek je zodpovedný sám za seba, dokonca Ivana už nie je nezaopatrené dieťa, ona s ráta medzi ekonomicky aktívnych ľudí.Každý musí prispievať na svoj život (bývanie, strava ...). Je na rodičoch, keď sú dostatočne finančne zabezpečení, že to nevyžadujú, ale ako píše vizi, sú na tom veľmi skromne. Niekto ti tu položil otázku, či by si ty nepomohla mame keby to potrebovala, ale radšej si sa odpovedi vyhla.

jaja22222

vizi
matka musi v prvom rade dobre vychovat svoje dcery ak ich nevychova dobre oni sa potom k inym ani k nej samej nespravaju dobre a neziju dobre...ved oni su nas obraz nase deti...ked su oni zle tak potom aj my rodicia sme zliii...ved si to uvedom a uz tu tolko na nu nenadavaj vybavte si to medzi sebou nepatri to na verejne forum

evka24

stress je velkym vplyvom na nechut do jedla....mozno ze by tvoja dcera sa mala osamostatnit na slovensku predtim nez vide do cudziny...otuka sa kus a bude mat aj menej stress od tvojho partnera.mozno chut do zivota sa jej vrati .....pripadne som pocula ze b complex tabletky alebo inekcie pomozu chuti dojedla...vela stastia

vizi

A este.Uz sa nevedela dockat ,kedy pridem z roboty a prve a jedine bolo ,pozicaj mi 30, musim vratit.Kazda tu piseme svoje vylevy,no najhlavnejsi problem je ten ,ze sa zatala koli druhovi a hotovo.Ani mojho otca nemali radi,ani byvaleho ,ani druha.Ale nech si kazdy zametie pred vlastnym prahom.

vizi

Myis -vobec som nepovedala ,ze si robim narok na vyplatu,chcela som ,aby aspon ciastkou prispievala na domacnost.Aj sudkyna mi povedala ,ze ked skonci skolu,je uz zarobkovo cinna,vyzivne zdvihla sice o dost ,ale ani korunu som nevidela ,lebo byvaly muz je bezdomovec a ani neuvidim nikdy.Zdvihla jej ho do juna,kym studovala.A dost.Vraj je dospela ma sa starat.U nas v robote tiez prispievaju deti rodicom.Skratka,ked si aj cosi privyrobila ,neusetrila nic.Chcela som, aby sa naucila aj trosku zodpovednosti,A preco nesla studovat,aj na pohovor bola pozvana,vykaslala sa na to.Mohla mat zas o cosi naviac.

vizi

Jaja 22222-nechcem ,aby ma tu lutovali,preto som sem nepisala.Ale nakoniec som ostala ja ta krava ,ktora tyra psychicky deti,neda im jest,peniaze,nedrzi sa toho, co si rozkazu ,proste nerobi to,co oni by chceli.Je to trosku smiesne ,aby sa matka podriadovala detom.Nemyslis?

vizi

Iva ,to aby si si dala pozor aby si si nenasla podobneho,povedal frontman.Ak citas dobre.Nikdy nevies na koho natrafis.budes vyberat az preberies.To ti samozrejme neprajem.A jedalny listok-to akoze nemame co jest?Asi ano,lenze jej nechuti to,ci ono.Dalej nejdem rozoberat.Varit musim,lebo ani mali sa nestravuju v skole ,ani my.Druha dcera sice byva vedla ,to,ze jej nedavam smiesne vyzivne,400sk,ktore mali nasudene a plati soc.,?To akoze sa onu nezaujimam,ci ako?To,ze navarim a dam im v hrnci,aj maso sme im dali/a to navrhol druh,aby vedela,ze im mam dat/operem im obom,do skoly poplatky,pomocky,to je vsetko nic oproti tomu,co dostavam na nu.A my dve sme sa dohodli na niecom.To je medzi nami.Byvaju v starkinom byte,takze najom maju normalny.