Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

RNG

kvietko, imunitu si mozes posilnovat cely zivot.
Ja to radim kazdemu aj ked nemaju specificke problemy.
To ti usetri plno zdravotnych problemov, skvalitni a predlzi zivot.

Kedze je na to prirodnych neskodnych plno prostriedkov, mozes ich striedat a brat viacere odrazu pre zvysenie ucinnosti

Kvietko

Ahojte,
každý tu rieši herpes na pere. Ja by som bola štastná, keby sa mi herpesy objavovali len na pere. Vůbec by mi to nevadilo, je to síce nepríjemné, ale človeka to neobmedzuje. Ja mávam herpetické zápaly aj na rohovke oka, je to herpeticka keratitida. Neviem, ale nenasla som tu ziadny prispevok, kto by sa s tym stretol. Tak to neprajem nikomu. Už som tiež užívala tapletky Herpesin, ale pomohlo to len na chvílu, vzdy sa to vrátilo. Uz som skusala vsetky vitaminy, od B-komplexu, C-vitaminu atď. Aj imunitu mi kontrolovali, imunitu som mala dobru a este ma v Martine zhodil lekar, ze vsak aj horsie pripady su, no priala by som tomu lekarovi, aby si to vyskusal, mat herpeticky zapal na rohovke. Ked sa mi objavi, automaticky sa mi zhrosi zrak a som PN. Je to dosř neprijemne, takze můj nazor je, ze asi neexistuje pripravok, ktory by uplne zahnal tento virus. Mozno na chvilu, ale ako tu bolo spominane, staci trosku oslabit imunitu, slnko, stres, menzes atď. a uz sa virus zaktivuje. Uz nam len asi zostava stale posilnovat imunitu.

mariaj

herpes je dobre potierat kaktusom aloe aborescens/stromcekovy kaktus/.Ak sa potrie este len pri svrbeni tak sa nemusi ani vyvinut.Liecba je celkom rychla,len ked sa javi,ze uz je to ok,neprestat potierat,aby sa nevratil.Mam odskusane.

hmmmmmmmmmmm

dada, uz pri prvych priznakoch/steklenie, palenie, naopatie/treba mat po ruke krem s obsahom antivirotika, kedze herpes je sposobeny virusom HSV1.napriklad aciclovir/zovirax, herpesin ,aciclovir al../ alebo penciclovir/vectavir//a treba podla navodu aplikovat pravidelne..ak uz vznikne pluzgierik a hlavne praskne, ucinnost sa znizuje,ale ytreba v takom pripade volit vectavir..ale aj tak skracuje sa doba liecenia.zincum oxydatum ma len stahujuce ucinky , zinok sice posobi aj proti virusom, ale na herpes nestaci.takisto treba posilnit imunitu.raz ked mas herpes, bohuzial prepukne ako nahle je tvoja imunta oslabena,menzes, stres, choroba,ale i slnko moze byt spustac. virus lezi popri tvarovom nerve a caka kym sa imnita oslabi.treba byt opatrny, lebo moze byt lahko zaneseny do oci, a okolo oci a je pre zrak ohrozujuci.

dada

spravil sa mi herpes na hornej pere, mam ho uz druhy den a mam ho prvykrat v zivote. davam si na to masticku- zinci oxydati. herpes je dost velky pomerne rychlo sa spravil. bola som na slnku. citila som ako ide na mna nadcha. ze som poriadne nemohla dychat.a este jedna vec jedna som neumyte ovocie priamo z krikov:)no hroza. davam si aj tabletky herpesin a masticku zinci-oxydati. moze to byt zo stresu? nedavno som mala statnice a bola som neustale v strese. citim sa tak slabo. akoby mam horucku. a este ma aj uzlina boli a je zvacsena. som taka nijaka.imunitu mam celkom slabu.jedavala som hlivy ale vzdala som to nepomahalo ochorela som aj tak. zvykne sa herpes casto vraciat? ako proti nemu bojovat popripade ake vitaminy mam uzivat? teraz beriem riboflavin.a este nedavno tiez ked som bola v strese sa mi spravili afty tiez prvykrat tie sa tiez zvyknu vraciat?dakujem za odpoved.

RNG

oprasujem zapadnute v tejto teme:
Herpesin(acyclovir) je jedna zo syntetickych antiviralnych farmaceutik(acyclovir(Zovirax), fanacyclovir, gandacyclovir...), ktora spomali replikaciu(rozmnozovanie ) virusu.
Zialbohu za dost velku cenu, lebo napada ladviny a pecen.
Osobne radsej odporucam potravinove doplnky s antiviralnymi vlastnostami(od slabsich ako selen, zinok,lactobacilus bulgaricus, l-lysin,aloe vera,echnacea, baza, astragalus, GSE, extrakt z olivovych listov, megadozy vitaminu C az po velmi silny, ako chaparal(larrea tridentata)

sonulienka

Ahojte. Ja som tiez dlho bojovala s herpesmi, asi 10 rokov, tak od ZŠ. Dovodom je slaba imunita, ale aj chronicky zapal, napr. ja som mala neustale anginy,kazdy rok som bola prechladnuta. Odporucam dat si urobit vyter z hrdla, pripadne vysetrenie imunity u imuno - alergologa. Mne sa herpesy vyhadzuu ovela menej po vybere madli. Dovodom vyhodenia herpesu moze byt aj pobyt na slnku, mne sa najvacsi herpes urobil na dovolenke pri mori. Odvtedy nosim tycinku na pery cez leto len s UV
filtrom a Zovirax v kabelke, ked ma zacne palit pera. Ked sa herpes vyhodi, tazko nieco zaberie. Pomaha aj uzivanie B -komplexu, prip. magnezia s calciom proti stresu a opuchom.

andrea2222

neviem ako vám ale mne nič z tho čo ste tu popísali nepomaha. vždy ked sa mi objaví herpes na pere tak to dopadne katastrofálne a v lepšom prípade neskončím na dvojtýždennom bobyte v nemocnici- jediné čo mi fakt pomáha sú anitibiotiká a poriadne silne- telviran- ten je najlepší lenže s jeho predpisovaním to nieje také jednoduché :(

an-jane

Čo sa týka herpesov, mávala som ich od puberty. Pôvodcom mohla byť anémia. Pomáha mi na to "horské slnko", alebo je dobré aj solárium. Mne to zaberá výborne, solárium je dobré aj na svrbiace občasné alergie. Nepomôže proti herpesom nič, žiadne mastičky...
Je dobré brať väčšie dávky B-complexu a ak mátečasté herpesy, kúpte si domáce solárium /mávajú ho aj kozmetické štúdiá/, nastavíte si to na 20 min. na tvár a denne a určite sa zbavíte herpesov na pár mesiacov....