Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

mischu

Mne sa herpes vždy vyhodí keď sa spálim na slnku. Aj teraz jeden mám na hornej pere. Mastička Herpesin mi absolútne nepomáha, tak som si kúpila Tee Tree Oil. Som zvedavá či mi to pomôže. Ale bola by som rada, ak by ste mi poradili niečo účinnejšie. Ďakujeeeem :)

l3.7.

aj ja som pocula o maze z ucha.Ale kedze si kazdy den cistim usi, nikdy tam toho mazu nejak nemam, aby som si mohla herpes potriet!Ja si herpes puknem a potom to susim svedskymi kvapkami!Dam na tampon a drzim dlhsiu dobu...
To je to naj, co mi omaha!!!

Carie

Este by som poradila, virus ktory je v tele stale si zvykne na masticky ktore pouzivate a stane sa na ne odolny. Ja mam s herpesom mnohorocne skusenosti a mam to teda odskusane. Pouzivajte nejaku masticku, ked ju miniete, kupte si nejaku inu, pretoze postupne kazda prestane byt ucinna - virus si na nu zvykne. Zapisujte si, ake masticky ste uz pouzivali, lebo ak to mate tak extra casto ako som mavala ja, stratite v tom casom prehlad (ako ja). No a mimo mastickovania samozrejme zvysovat imunitu ako som uviedla nizsie.

RNG

Este raz zdoraznim, ze herpesom treba predist zvysenim viralnej imunity a nie mastickovanim a hojenim po tom co sa premnozia a objavia.
Tomu hovorili na Zahori kedysi:
"dosel s krizkem po funuse"

natkalka

Taktiež mávam problémy s herpesom, vie sa mi vyhodiť od zimy, stresu, či celkového napätia. Ešte som nenašla žiadnu mastičku, ktorá by mi pomohla napriek tomu,že ju aplikujem od prvého sbrbenia, vždy mi vie herpes na pere veľmi napuchnúť a hojí sa mi 10 dní.
Asi je to údel a človek s tým už nič nenarobí. :(

Carie

Ked som chodila na strednu tak som mavala herpesy extremne casto, tyzden som mala herpes, tyzden chrastu, potom tyzden bol pokoj a zase herpes! A takto furt dokola. Zrovna v tom kritickom veku, ked sa ti chlapci v skole posmievaju. Herpes som uz ale nemala roky. Treba zvysit imunitu. Ja som prestala dodrziavat extremne hygienu ako som bola z detstva naucena. Ale co mi velmi pomohlo, tak nazarovanie sa horskym slnkom. Je to ako prevencia, treba to robit dlhsi cas, pozor na spalenie, velmi lahko sa da spalit. Zacinaj len s nejakymi 5 sekundami denne. Zosilni to kozu na perach, je hrubsia a odolnejsia. Mozes prip. brat aj nejake prostriedky na zvysenie imunity.

mam.herpes

cawko herpesacikovia moji.. aj ja ho mam... vyhodi sa mi bud od stresu, salami alebo mojej superhygienickej zubarky... odporucam stranku www.herpes.sk tam su info o vsetkych 8-mych typoch herpesu a moja rada: na zasusenie jedine pasta na zuby a ak vam chrasta odpadne a ostane mokvajuce miestecko potrite ho sodou bikarbonou... mne to pomaha...:D