ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
katrus, klikni si na reklamu Google vedla na pravej strane od tohoto textu, (Doplnky vyzivy(RNG))a tam najdes adresy obchodov, telefonne cisla a ciastocny katalog, mnoho veci nie je v katalogu, preto sa treba pytat prtedavaciek, co maju k dispozicii.
mávam herpes dosť často,tak no skúsim niektoré z vašich rád,poprípade imunologa
u mňa zaberá zovirax,možno ajpreto,že mávam herpes málokedy
RNG - takze vas obchod nie je len online? kde mate predajnu? :) este som nebrala nikdy AD (len asi 4x som si dala neurol 0.25 ked som citila uzkost) ale "naordinovala" som si sama magne b6, magnezium tabl. 250 mg (z oboch tak 1 - 2 denne), b-komplex 3x denne a obcasne lubovnikovy caj. nedavno som si tiez kupila caj co sa vola "balzam na nervy" - obsahuje lubovnik, rebricek, levandulu a rozmarin. myslis ze som urobila dobre?
katus, pytaj si chaparal od predavaciek. Vsetko nie je na zozname. Na pocity uzkosti pomahaju niektore z menovanych(st Johns Wort, 5-HTP, GABA a niekedy aj mineralove zmesy, napr mineraly na kosti)
RNG - pozerala som v tvojom obchode, ale vyhladavac mi to nenasiel :O mohol by si mi prosim napisat presny nazov tych vyrobkov? alebo link na ne? a este som sa chcela spytat na nejake prirodne lieciva proti uzkosti (pisem tiez casto na forum uzkost, pouzivam tam nick "chudatkoxxx")
katus, mozes ich dostat aj v mojich obchodoch klikni na reklamu Google na pravo od tohoto textu.
Chaparal je pustny krik(larrea tridentata) ktori rastie napr v Arizone, indiani ho pouzivali na liecive caje starocia
Aloe vera je kaktusovita rastlina,s masitymi listami, z ktorej vovnutri listov je zelatinovita tekutina, ktora sa predava ako aloe stava. Cista, nezahriata a nekonzervovana chemikaliami je najlepsia. Po otvoreni sa musi chladit a vypit pomerne rychlo.
RNG - a kde sa daju tieto veci zohnat? a co je to ten chaparal? dakujem velmi pekne za radu! :)
chaparal, 2x1 gram denne, pripadne aj aloe vera 2xpoldeci denne, ale to je hlavne kvoli hojeniu.
RNG - jeeeee dakujem ukludnil/ukludnila si ma :)co by si doporucoval/-a namiesto tychto tabletiek? mam ich teda radsej vysadit? dnes je 4ty den co ich uzivam a ta posledna noc bola neznesitelna, mala som pocit ze sa zblaznim fakt.