ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
sasa, Herpesin(acyclovir) je jedna zo syntetickych antiviralnych farmaceutik(acyclovir(Zovirax), fanacyclovir, gandacyclovir...), ktora spomali replikaciu(rozmnozovanie ) virusu.
Zialbohu za dost velku cenu, lebo napada ladviny a pecen.
Osobne radsej odporucam potravinove doplnky s antiviralnymi vlastnostami(od slabsich ako selen, zinok, l-lysin,aloe vera baza, astragalus, GSE, extrakt z olivovych listov, megadozy vitaminu C az po velmi silne, ako chaparal(larrea tridentata), Befungin a betulin)
mne pomohol sirup na podporu imunity, je z rady "nahrin" je trosku drahsi, ale (musim poklopat) herpes som nemala uz straaasne davno :)
JEST VELA ZELENINY!!! FAKT mne vznika ked mam oslabenu imunitu a telo si pyta vitaminy! fakt ak mate herpes a spoliehate sa len an nejaku mast tak skuste aj jest aspom dva x denne salat zo zeleniny a aj cibule cesnakovu polievku !!! ok vela stastia
Tak ja som ako decko mavala herpesy casto, a mam z toho len neprijemne spomienky, ako ked sme hrali taku detsku flasu a ja som sa hanbila ako pes, ze mam take oherpesovane usta. Ked mate herpes v stadiu mokvavosti NIKDY NIKDY nikoho nebozkajte, ani nemajte spolocny pohar pribor a podobne, vtedy je najnakazlivejsi ked mokva.
No a teraz co zabera mne. Hned ked citim brnenie a svrbenie umyjem miesto poriadne mydlom a aj si tenku vrstvu mydla na tom mieste necham. brnenie rychlo prejde. ale samozrejme ze sa herpes urobi aj tak, ale musim uznat ze uz nemam velke herpesy. no a ked mi uz vyjde pouzivam compeed s antibiotickou mastou framikoin.A to tak, ze celu noc aj cez den mam compeed a vecer doma si davam framikoinovu masticku.Teraz mam herpes este len 3 den ale uz ho ani nie je vidiet. Za 2 dni sa mi vyliecil. Ten compeed je dobry v tom, ze neroznasate nakazu naokolo, je izolovany, a vidno ho omnoho menej a nehrozi ze si to zotriete ako nejaku masticku, ktoru si treba kazdu chvilu dzabat.a framikoinova masticka stiahne zapal, to scervenanie a herpes neboli a nie je opuchnuty. Nevyznam sa v liekoch ani tych latkach, som len laik a prisla som na to skusanim. Takze este raz: mydlo, compeed, framikoin.
Na herpes je dobra ti nktira z benediktu lekarskeho.Potierat.
niekedy tu niekto pisal o nejakom zazraku z londyna..ale to sa uz asi nedozviem..vtedy som si to nezapisala a teraz to uz neviem najst..moja chyba. kazdopadne ak este niekto poznate nejaky iny zazrak, sem s nim !!