Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

RNG

katus, medzi syntetickymi antiviralnymi liekmi acyclovir(hepesin, Zovirax) ma pomerne malo skodlivych bocnych ucinkov, ale v davkach co beries su ovela castejsie.Presne tie, co popisujes uvadza aj literatura.
Chyba je, ze sa virusu nezbavis, len ho potlacis, tj si nutena brat tuto chemikaliu dlhodobo a postupne ti jej bocne ucinky poskodia.
......
Common adverse drug reactions (≥1% of patients) associated with systemic acyclovir therapy (oral or IV) include: nausea, vomiting, diarrhea and/or headache. In high doses, hallucinations have been reported. Infrequent adverse effects (0.1–1% of patients) include: agitation, vertigo, confusion, dizziness, oedema, arthralgia, sore throat, constipation, abdominal pain, rash and/or weakness. Rare adverse effects (<0.1% of patients) include: coma, seizures, neutropenia, leukopenia, crystalluria, anorexia, fatigue, hepatitis, Stevens-Johnson syndrome, toxic epidermal necrolysis and/or anaphylaxis.[3]

Uvedene data su z kratkodobeho pouzivania acycloviru, nie dlhodobeho a vysokodavkoveho
.....
Preto odporucam prirodne prostriedky, potravinove doplnky, ktore mozes bez strachu brat cely zivot.

katus

ahojte ludia, nemate nahodou niekto skusenosti s tabletkami herpesin 400mg? ja ich beriem 5x denne a nerobia mi dobre. poslednu noc som takmer nespala a mala som vkuse taky cudny strach az hrozu, dalej triasku a pocit nevolnosti. je tu niekto kto tieto lieky pozna a mal s nimi zlu skusenost?

herpes

aj ja som bol bol pri imunologovy a tiez mi dal tabletky isoprinosiene ci tak dajak kamarat hovori ze ked ho mam na pere no tak on si strhne ja sa to bojim urobit a mavam ho aj zo slnka

beleg

ja som mával herpesy od malička vždy keď som bol nachladnutý alebo chorý. nikdy som to špeciálne neriešil, pretrpel som to a bolo...minulí rok v januári sa mi však vyhodil na brade obrovský herpes, ktorý vyzeral ako popálenina, alebo otlak. vybral som sa odborníčke mojej alergo-imunologičke, ktorá mi predpísala lieky na posilnenie bunkovej imunity. tuším ISOPRINE sa volali. užíval som ich asi 6týždňov, od vtedy som nemal herpes asi roka pol, a keď si uvedomím, že som mával 3-4 krát ročne tak je to teraz super

ika2305

Ahojky,
ja som jedna z tých, ktorých z času na čas riadne herpes potrápi. Objaví sa, keď mám oslabenú imunitu. Pri najmenších príznakoch , treba začať konať - podporovať imunitný systém. Občas mi pômôže, keď cítim, že herpes ide vzniknúť potreť ihned ZOVIRAXOM. Niekedy to nestíham a herpes si potichučku rastie do veľkých rozmerov.On je taká potvora, že si vyrastie behom spánku v noci. Potom je mojou úlohou ho čo najrýchlejšie zosušiť. Skúšam kadečo. Najprv potriem alpou a potom suchým (práškovým) šampónom. Perfektne to vysúša aj vyrážky. Nedávno som skúšala zmiešať alpu s púdrom a natrieť si to na pery. Tiež to dobre suší. Aj zubnú pastu je dobré použiť hlavne na začiatku, aby sa čím skôr chytila chrasta. Nuž každý si musí nájsť ten svoj spôsob sušenia, na každého účinkuje niečo iné. Dôležité je nechať herpes vysúšať a nešprtať sa v nom ako ja, lebo potom sa proces liečenia iba predlžuje. Prajem Vám všetkým veľa zdaru v ostraňovaní herpesov.

nina2222

akurat mam herpes:(mne najviac pomaha ked si ho prepichnem vytlacim celu tu vodicku odtial,potrem liehom,alebo niecim ako alpou nech sa to vystipe a vyfenujem..fenujem po troskach na miesto kde je herpes aby sa cimskor vysusil..potom sa to vysusi a vznikne chrasta..mne to pomaha..

dadad

kto mi poradi mam herpes a vyzeram ako kacer tott ma zoziera kazde leto a kazdu zimu prosim idem na oslavu a nechceme byt za kacku :(