ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
biolampa
ja mavam herepesy casto...a uz mi skoro nic nepomaha :(..aj ked mam masticku ktora ma pomoct..za 4dni..tak nepomaha uz..mam ho 10dni..nejako to pretrpim..a zmizne..mi ale leze mi to na nervy..neviete o niecom este co pomoze??
Keď sa herpes objavuje často, med už nezaberie.List z aloe vera je dobrý, ale rátaj s tým, že budeš mať pery žlté až hnedé,preto je výhodnejšia tá tyčinka,máš ju stále v kabelke a hocikedy natrieš.
herpes sposobuje virus, prezivajuci na nervoch, ma ho v tele kazdy clovek, ktory prekonal ovcie kiahne. 'vyhodi sa' na povrch ked poklesne imunita - stres, vycerpanie.
nech to znie akokolvek hnusne: maz z ucha.
ja som tiez neverila. vyskusala, uverila :o)))
hned ako zacne svrbiet, niekolkokrat denne. urobil sa mi podstatne mensi, nenapuchol, neurobila sa chrasta...
najlepsie na tom, ze nic za to nedas a hned mas liecivo po ruke (po hlave), akurat sa musis schovat aby si nepoburoval okolie.
Na herpesy je výborný ALOE LIPS-tyčinka,ale prikláňam sa k názoru, že je treba urobiť detoxikáciu organizmu,je to vnútorná záležitosť.Ak chceš, vyžiadaj si meil na mňa.
zovirax jednoznacne. dolezite je zasiahnut hned, ked pocitis svrbenie. pre istotu ho vzdy nosim v kabelke. mne sa ojavil zo slnka na perach v nedelu a uz v stredu nebolo nic vidiet..
na herpesy, ako doplnok proti vitamin b, b12, na herpes uz ked je pomaha aloe vera, ziadne gely ale cerstvy list.
mne nepomahaju ziadne masticky asi ako kazdemu to ti len tak ulkudi a mozno o den skrati ale co z toho ked to mam na papuli 10dni...ja chned ako sa mi zacnu robit opuchy ich rozpichnem ihlov všetky a poriadne cely cen natieram alpou (alebo dake domace)a prikladam na ne vatu(tampony)nasiaknute alpov...urobi sa malinka chrasta a na druhy den ju odškranem a akoby nič :D
To ste este nikto nevyskusali med? Je to liecivy zazrak na vsetko!