Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

dada

mily prispievatel Herpesss,mas sice pravdu,ze povodcom ochorenia je virus,ale nie virus kiahni, to su dva rozdielne virusy.Ten na pusinke je Herpes simplex,alebo labialis.Takze ked sa do toho nerozunies...nezavadzaj ostatnych

ericka

Herpesu sa nezbavite, ale môžte ho potlačiť, ja beriem vitamíny BEKAVIT zn. Finclub je tam 240 (alebo 260) tabliet a stoja 530,- dvakrát za den.

RNG

meiki, zvysuj si viralnu imunitu. Kremovanie zvonku tomu vela nepomoze. Herpes je v celom tele a tam ho treba adresovat.
Sk8us brat nieco, napr velmi silny antiviralny chaparal.
Alebo aspon to, co odporucam vlastne kazdemu, selen, zinok a probiotika minimalne.

dada

aj ja som mavala často herpesy, preto som šla k imunologovi, dal mi nejaké lieky, a už som pol roka nemala herpes, takže odúporučam odborníka

meiky

ja mám tiež akurát herpes, ale už mi pomaly mizne a začína sa mi objavovať drhý, som zúfala, herpesin mi tiež nepomáha ..

sabina

čaute ja som mala tiež veľmi často herpesy.no najviac mi pomáha ked si hned ako ma začne svrbieť pera dám na to zubnú pastu,ale nie bieliacu najlepšie takú ktorá riadne štípe,a je po probléme. a keby ste to náhodov nestihli a už sa vám objavil tak súkste si dať na vatovú tyčinku alpu a prikladať tak často ako to len de.a ak ani to už nepomôže tak už len zovirax, je síce dosť drahy
300 SK nato ako je ho málo ale fakt to pomáha. veľa štastia........

bajcita

JA MAM HERPES KAZDY MESIAC!!!!!!!!!JA TO STRASNE BERIEM B-KOMPLEX,VITAMINY S VYTAZKAMI S HLIVY USTRICOVEJ,KUPUJEM SI MASTICKY AJ HERPESIN,SKUSILA SOM AJ NAPASTE COMPEED ALE TIE SU NA NIC PO NICH MA HERPES ESTE VIAC SVRBI A PALI.:(TERAZ MAM HERPESY NA CEEJ HORNEJ PERE:(JE TO Z HORUCKY KTORU SOM MALA DVA DNI ALE JE TO HROZNE.MAM TO ASI OD 12 ROKOCH A TERAZ MAM 18 A VELMI MI TO VADI .NEOSTAVA MI NIC INE LEN SA S TYM VYSPORIADAT.

RNG

herpesu (tj jeho prejavu na pere=opar, sa da predist zvysovanim viralnej imunity
Pri prvych priznakoch-palenie a ocervenenie- sa da herpes potlacit iontoforezou striebra na miesto predpokladaneho oparu.

samo

ja som ho mal tiez, objavil sa zo dna na den, a ak je vodnaty, staci vytlacit vodu von, a osetrit napr alpou, vytvori sa chrasta, a herpes do tyzdna zmizne