Herpes - neviem sa ho zbavit

xyzl

zdravim.. ja mavam herpes tiez casto ,,staci ze som trosku nachladena a uz je tu.. ja ho mavam vacsinou na nose.. mne pomaha herpesin,bekomplex a celaskon,, a suhlasim s tym ze sa ho nezbavite skor nez za tyzden..
herpesin pomoze hlavne pri zaciatku hned ked mate pocit ze uz to ide. tak si treba na to miesto dat herpesin.. vtedy sa to uz nebude viac roztahovat a zvacsovat :)...

wewe

ahojte!ja mavam herpes stale a pouzivam na to len jednoducho zubnu pastu!vecer ked uz idem spat si umyjem zuby a potom si zvlast dam na herpes zubnu pastu!!!vazne to pomaha-skuste to a za par dni by ste sa ho mohli zbaviit!!!

ja_ona

ajoj vevulik....chod do lekarne a vypytaj si Viru-Merz ma sice len 2grami a stoji 150,-Sk ale oplati sa natres si ho a zmyzne ti este v ten den ..mne pomohol vzdy tak ho nosim stale pri sebe :o)

jaja

ahojte, ja mavam herpes dost casto, mne pomaha ak si to potieram domacou slivovicou, sice trosku stipe, ale rychlo sa vysusi a je skoro prec.:D:D:

monka

ahoj! mam herpes casto a pomaha mi vitamin Bkomplex - prve 3 dni ho beriem po 1 tabletke, potom ho vysusam alkoholom, natieram zinkovou mastou a potom ked vyschne a prestane svrbit tak si to potieram aloe...skus

dominika:)

jaaaaaj,ja mavam herpesy tiez dost casto,hlawne ked som prechladnuta sa mi vzdy virazi,,ja som nan skusila uz vela veci,,a zakazdymmi zabralo nieco ine,,napriklad raz mi zabral aj obycajny krem indulona repikoovy ale,,a herpes mi za den zmizol,,vecsinou si kupim neaku mast vlekarni,alebo aj lad pomaha,soda bikarbona,med,,je toho vela,,ale urcite to nezmizne nikdy skor ako za tyzden a viac,,malokedy,,ja uz som si zvykla mavam to odmalicka,,nejako uz len ten tyzdne sherpesom na ustax pretrpim vzdy:)