ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
Samozrejme, liecba herpesu je len symptomaticka liecba, kedze herpes je symptomom podlomenej imunity. Vyzaduje si to teda kompletnu detoxikaciu a intenzivnu vyzivovu terapiu.
Na potlacenie/znicenie herpesu je zvycajne ucinne potierat postihnute miesti roztokom SODA BIKARBONA+VODA (najlepsie destilovana alebo injekcna). Soda bikarbona okamzite v postihnutom mieste vytvori taku zasaditost, ktora je absolutne neprijatelna pre virus. Je dobre potierat kazde 2 hodiny az do vymiznutia symptomov.
Mam to osobne vyskusane este z cias, ked som maval herpesy a taktiez to vidim na tych, ktorym to odporucam.
inac betaglukany nie su lieky ale potravinove doplnky.
imunoglukan je vytazok z huby hliva ustricova.
Odporucane klinicky ucinne davky betaglukanov su 3x400 mg, udrzobne 2x200 mg.
Na imunoglukane v navode su davky prinizke na klinicku ucinnost. Na to bolo robene viacero studii a zaver bol, ze ucinne davky su 200 az 1500 mg denne.
mozno nejake problemy vyriesite ak pozriete:
www.wellness-best.webovastranka.sk
a co mam robis s genitalnym herpesom? akurat vcera som si vsimla,ze nieco neni v poriadku..herpes mam aj an hornej pere a asi aj dole.... pomoc...
Ešte som zabudla. Keď som mala naposledy herpes ( v priebehu 2 mesiacov 3 krát, lekár mi predpísal Herpesin v tabletkách - je to liek na predpis a veľmi rýchlo sa herpes zasušil a liečba v mojom prípade bola o polovicu kratšia ako predtým. Potom som brala už spomenutý IMUNOGLUKÁN. Bez herpesu som už asi 15 mesiacov. Teraz začiatkom jesene som si znovu nasadila tento liek, posilňuje oslabený imunitný systém.
Ja som mávala veľmi často herpes v oblasti úst, dokonca aj v oblasti nosa. Pomohla mi rada z jednej takejto diskusie, kde mi poradili ako prevenciu liek IMUNOGLUKÁN. Je ho dostaľ bežne v lekárni bez predpisu a 60 tbl. balenie stojí okolo 580,-Sk. Brala som ho 1X denne - teda vystačí cca na 2 mesiace. Brala som ho 1/2 roka a bola som aj odolnejšia voči vírusom - teda nebola som chorá. Herpes som od vtedy nemala.
VEVULIK ahoj,ja som mavala herpes takmer od narodenia pravidelne kazdy mesiac,raz som musela chodit na injekcie,kedze sa mi ich urobilo dokopy naraz 21.Hej,dobre citas 21..bolo to hrozne,nemohla som poriadne ani jest ani pit,kedze ma to velmi bolelo pri dotyku s niecim...V kazdom pripade je dobre hned pri prvých svrbeniach teda priznakoch,ze sa ti vytvori herpes ihned si postihnute miesto natriet bud herpesinom,vectavirom,zoviraxom a uzivat B-komplex forte a pyridoxin,urychluje to aj hojenie,2xdenne 1tbl.Mne to pomaha