Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

lilacarodej

Zdravim :) ja som herpes po navsteve kozneho nemala cca tri mesiace... lenze teraz som vychytala taky ze ho mam cez cely nos, hornu aj spodnu peru a dost to boli...beriem nan aj B-komplex aj echinaceu aj zovirax a nic... :-O dost ma to stve lebo skrz to nemozem ani von ani jest ani pit... ak viete pomoct na trvalejsie ako tri mesiace... piste na moj mail prosiiiim... DAKUJEM lilacarodej@pokec.sk

otazocka?

no, teda - damian, to je odpoved. ako ked mohamed odpovedal na otazku o svojej identite: ked pride cas, dozviete sa kto som. strasne nabubrene a megalomanske. skoda.

Ivka 1

Majka je to zalezitost imunity,tu je potrebne zvysit. Na vonkajsie hojenie herpesov je velmi dobra masticka aloe s propolisom.

majka123

Ahojte. Mne už na herpesy nepomáha nič. Keď som ich mala 2x do roka, tak nejaké tie krémiky pomáhali, ale teraz ich mávam každé 3 týždene a už nič nepomáha, dokonca sa ešte viac šíria. Akoby sa ten vírus stal voči všetkému odolny....

RNG

Zmena tela z kysleho na zasadite pomaha na zvysenu imunitu.
Preto aj ja odporucam doplnky mineralov , ktore vyvolavaju zasaditost tela.Casto spominam mineralove zmesy na kosti.
Tiez zmeny diety k zasadotvornym jedlam(korenove zeleniny, kapustoviny, jablka,
ceresne, morske riasy, mlade travy, rozne rastlinne vnate...), prec od cukrov,jemnych muk, privela masa a mliecnych vyrobkov

RNG

na potlacenie akychkolvek virusov pomahaju antiviralne prostriedky, ktore som tu uz primnohokrat opakoval, a zda sa ze viacmenej nadarmo....

otazocka?

damian, prosim ta - kto si? teda - aka je tvoja skutocna profesia? mozes to prezradit? mas na to odvahu? davas tu vela rad, tak by sme snad mali pravo vediet kto vlastne si. RNG. to o sebe povedal.