Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

jakubsvk

Ahojte, ja mam problemy s herpesom od narodenia. Teraz mam pomaly 18 rokov a mam s nimi problem takmer vzdy. Vytvoria sa mi na pere po bozkavani takze casto si hned po bozku musim nenapadne umyt usta aby sa mi nevytvoril... priatelke sa to vysvetluje tazko ked sa mozme bozkavat tak raz za 10 dni :\ a neviem sa toho zbavit. A takisto nemozem pit po nikom z flase pretoze potom sa vytvori este horsi. Pomozete mi prosim?

xoxo

postrach herpes ma zase dostal...mne zabera obycajna mentolova zubna pasta...tou si natriem vecer herpes a cez den na zakrytie a hojenie pouzivam compeed....pasta robi zazraky,chladi a zasusuje bolave pluzgieriky...

RNG

Zvysovanie imunity zvnutra robi ovela viac proti vsetkym viralnym, vcitane herpesov, ktore mame temer vsetci v tele permanentne, nez vsetky mastickovania a specialne ozarovania zvonku. Virusy su v celom tele a objavia sa naplno, ked je telo oslabene. A nesposobuju len opar, ako sa mnohi naivne nazdavaju, ale aj poskodzovanie nervov(bolesti, depresie...), poskodzovanie sliznic(zapaly...)poskodzovanie zaludocnej sliznice, pankreasu, pecene atd, su aj jednou z pricin tzv. autoimunnych chorob(v spojeni casto s bakteriami a mykoplazmami)
Takze znova zdoraznujem, zvysujte si viralnu imunitu a kazdy by mal brat aspon selen, zinok a obcas probiotika, ti co maju viac problemov tj castejsie sa opakujuce prejavy(opar, pasovy opar, bolesti z roznych zapalov atd) si mozu vybrat s nasledujucich zoradenych zhruba podla ucinnosti
aloe vera(dlhodobo brane zvysi imunitu voci nielen virusom ale aj inym), l-lysin, vitamin C vo vacsich davkach, echinacea, baza, astragalus, GSE, oreganovy olej,collostrum, lapacho, extrakt z olivovych listov a chaparal(larrea tridentata)

vk

Mne laserove ozarovanie na herpesy na ustach pomaha tak, ze tie problemy s herpesom trvaju ovela kratsie.
Pretoze si ozarujem aj krv cez nosnu dutinu, stimuluje sa imunita a to je tiez velmi dolezite. Oproti minulosti mam uz herpesy dost zriedkavo.

pavol

Zaujimave clanky o laseroch a viruse Heprpesu najdete na www.laserpartner.cz
Laser pomaha. Napr. pristroj BIOquant je laser vhodny na poozarovanie Herpesov viacero druhov. Samozrejme je to len jedna z moznosti.

osmen77

AHOJTE JA MAM 6 ROKOV A BOL SOM V NEMOCNICI PRETO LEBO JA SOM MAL VELA HERPESOV AKO SOM PRISIEL DALY MA DO TAKEJ MIESTNOSTI A ZACALI MA S IHLICAMI PICHAT PO CELOM TELE A VSADE Z TICH DIER MI VICHADZALO HNIS JA DOM SA STRASNE BAL LEBO MA TO BOLELO VIETE NIC HORSIE V MOJOM ZIVOTE NEBOLO ESTE TAKE HNUSNE AKO TOTO JA SOM Z CELEJ MIESTNOSTY KRICAL VSADE HNIS SOM MAL V CELOM TELE TERAS MA ZAOCKOVALI PROTI VIRUSMY A UZ ICH NEMAM 2 ROKY A JE MI LEPSIE KED CHCETE RADU CHODTE NA POKEC A NAPISTE RIHANNA.SEXY TO JE MOJA SESTRA A JE LEKARKA ONA VAM POMOZE POMOHLA AJ MNE TO ONA MI TO POVEDALA ZE MAM IS S MAMKOV DO LEKARA NEBOJTE SA

zuzka23

CAVKO JA SOM ZUZKA A MAM US HERPES 3 MESIACE VIETE MNE SA TERAS ROBI VSADE NO PO CELOM TELE MAM 12 ROKOV ALE POVIEM VAM BOLI TO NEMOZEM SI ANI LAHNUT NIC LEBO ICH MAM PO CELOM TELE ALE VIETE CO POZERATE REKLAMU NA KTOREJ JE TA ZENA CO MA HERPES A DA SI TAKU VEC NA PERY NO TOTO POMAHA MNE TO MAMKA DAVA KAZDI DEN A POMAHA M TO SU ICH TAM 45 V BALICKU A TERAS SOM ICH POUZILA UZ 1 TYZDEN ICH MAM A POVIEM VAM US NEMAM ICH IBA JEDEN NA PERIACH MAM A US NEMAM NIGDE A MALA SOM PO SELOM TELE A SVRBELO MA TO VSEDKO A J DOBRE SI DAT NA HERPES MASTICKU FRAMIKOIN TA JE DOBA ALE AJ ZUBNA PASTA AJ MASLO NO TO SOM JA A US ICH NEMAM ALE DOSTANEM ICH NAZAT HAHA

bada

Ahojte, tohto roku som od \\\"Mikuláša\\\" dostala genitálny herpes. Nevedela som o tom, že sa môžem nakaziť od priateľa keď on mal herpes na pere. Prosím ma niekto s tým nejake skúsenosti ocením každú radu. Ďakujem!!!!!!!!!!!

damme

cavko:d
neviem ci poznate svedske kvapky..tie su na vsetko:DD
a teraz vaznejsie...herpes mam minimalne 2x do roka...v lete a v zime....v lete, ked zacnu prve horuce dni a v zime ked prve mrazive dni:D.....a este mi zvykne vyjst ked mam zaludocne problemy alebo ako reakcia na silny stres. Ked uz vychadza, nie je sanca ho stlmit a zneskodnit este v zarodku:D
ja si ho potieram propolisom..vysusi ho postupne...ale bohuzial, nejaky ten den to trva:D