Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

Wanesska

Prosim,pomozte mi nekto... mam herpes... este len druhy den..ale mam.. a je mi z toho nanic...nevete nahodou, ci sa neda na odstranenie herpesu pouzit nejaky babsk liek?...moja babka, mi odporuca zubnu pastu..alebo alpu.. je to spravne???

Wanesska

Prosim,pomozte mi nekto... mam herpes... este len druhy den..ale mam.. a je mi z toho nanic...nevete nahodou, ci sa neda na odstranenie herpesu pouzit nejaky babsk liek?...moja babka, mi odporuca zubnu pastu..alebo alpu.. je to spravne???

Peto T

dzulia22: Preklikaj si pár strán dozadu, je tu viacero odporúčaní. Námatkovo: Quercetín v kombinácii s veľkými dávkami vitamínu C. Asi 2-3 strany dozadu.

miki64

Herpes je virusového pôvodu. Vetšina ľudí ho má bežne v krvi, ale telo ho vie držať pod kontrolou.Keď však príde stres,choroba, zlý životný štýl,telo už nestíha a herpes vyrazí na svoju cestu.
Najlepšia cesta je detoxikovať telo,upravit si stravovanie a trávenie.
Trocha pohybu nezaškodí.Proste pomôcť telu aby sa dostalo do normálu a herpes zasa zvládlo.

queen.emka21

nie som sice lekarka, ale zda sa to byt pasovy opar. ja som to nikdy nastastie nemala, ale moj otec mal posiaty cely chrbat herpesom. a vraj sa s tym lezi v nemocnici..........ale otec tiez bral nejake lieky a niecim si to potieral, teda mama mu to potierala.

dzulia22

Manžel dostal herpes na pol hlavy kožná mu dala antivirotiká celé telo mu brnelo od bolesti je to šok na oslabeny imunitny system mal to prosím Vás niekto? Ako sa stoho najrychlejšie vyliečit?

karioll

herpes je virus,ktoreho sa nikdy nezbavis
ked si bez priznakov,neznamena to,ze ho nemas.az ked sa udeje nejaky stres,oslabi sa imunita a je to.nie je podstatne,ze ty to nepokladas za stres,ale tvoje telo ano.cize dovolenka,umrtie alebo narodenie niekoho a pod,ved sa chapeme,nie?

mendy

chcem sa spytat na radu vzdy ked idem k moru sa mi spravy herpes na perach je to dost strasne a odpudzujuce vseci hladia a ja mam po dovolenke pouzivam aj tycinku na pery z 30faktorom a nic

queen.emka21

musim prv odychtit kamosku a jemne naznacit, uvidim co povie. oni sli za dcerou a vnucatami, neviem ci by mali cas a chut zhanat nejake lieky......
ale aj spoluziaka byvaleho mam v USA a neviem kedy pride na Slovensko, skusim co sa da