ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
AdamKrt, potravinovy doplnok moze byt schvaleny na predaj len ked nema ziadne skodlive postranne ucinky.
ZIADNE!
To je to,
co si ludia za Boha nevedia uvedomit! Furt si myslia, ze ked je to vo forme piluliek alebo kapsul, je to liek!
Ale potravinovy doplnok patri do kategorie potravin kde sa ziadne medicke ucinky netvrdia(napriek tomu ze su...) a ziadne skodlive ucinky nie su dovolene(tj v odporucenych jednotkach, lebo da sa zabit aj jedlom!)
necitala som prispevky, a tak je len to ze ak raz dostanes herpes tak ho uz viac nevyliecis nikdy, pri kazdom oslabeni imunity sa zase prejavi...takze mozes liecit len skoru fazu ochorenia ale herpesu celkovo sa nezbavis...liecba toho na pere najlepsie aspon co mam ja vyskusane je virumerz, a kazde rano 2 paraleny a vecer tiez...
adamkrt:
lenže toto mi naozaj zabera...herpesy mavam dosť často a teraz mi ich ani nevidno a ani ma moc nebolia...davam si na to teatree olejček a lieči sa mi to....možno tebe nezaberaju ale mne hej..takže neboj radosť mi nepokazíš
Mas pravdu - ale vacsinou to potom dopadne tak, ze sa zisti jedna latka, ktora sposobuje zelane ucinky. Urobi sa vytazok a ten je silny a ma kopec vedlajsich ucinkov. Bylinky naproti tomu pomahaju mozno menej, ale nemavaju take silne vedlajsie ucinky. A to sa ludom paci, preto vela z nich nechce lieky. Clovek nechce liecit jednu chorobu a dalsich 5 si vyvolat....
Nuz tom je chyba, ze nikto s toho nerobi studiu, lebo mozno koncentrovany vytazok z medovky by sa dal pouzivat ovela ucinnejsie a na mnoho inych veci okrem oparu. Tam je ten cely problem, peniazew xsa davaju na vyrobu a vyskum patentovanych drog so skodlivymi bocnymi ucinkami a prirodne, mozno ovela ucinnejsie(vela takych uz sa naslo) su sustavne zanedbavane, lebo na nich sa neda spravit patent(vylucne pravo predavat)takze sa na nich neda tak kralovsky zarabat.
Vsak da sa to vyskusat. Hrst listov, urobit vlazny caj. Alebo jednoducho rozdrobit listy a tou stavnatou castou si to nechat chvilu posobit na opare.
Myslim, ze ludom je jedno, ako ten opar zmizne, ale hlavne, ze zmizne a neublizia si :) Asi nikto z nich nebude robit o tom studiu.
medovka(melissa oficinalis) je definitivne antiviralna, ale neviem ako by sa mala davkovat, ked ucinne latky nie su zatial uvedene a standardizovane vytazky (tj vytazky s presnym mnozstvom ucinnych latok) nie su zatial na trhu.
Takze mozno len hadat, co je ucinne a kolko je na ucinok treba brat.
Ako sa pozeram, tak aj Medovka lekarska sa pouziva pri napomahani liecby herpesu
Ma totiz protivirove a protibakterialne ucinky.
dudikaa:
nechcem kazit radost, tiez som pouzival vseliake protiherpesove masticky, ale ma to asi taky ucinok asi, ze bez toho, by si na tom bola rovnako. Nakoniec som sa na masticky vykaslal a davam si tam iba pastu. A hojenie postupuje uplne rovnako...