Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

mirka 23

počuj, ja keď som objednavala od Puritains, tak som si pozrela bývalu RNG stránku a tam su veci, ktoré on dovážal: -odkaz odstránený-
A išla som po poradí, čo potrebujem a čo nie, tie modré čísielka sú kody výrobkov, takže podľa toho som to ľahko našla na stránke.

queen.emka21

no tu co nizsie RNG napisal. neviem kde ine by som to mala hladat.
bola som sa aj v lekarni pytat lebo vedia niektore veci objednat ale toto nie.

queen.emka21

a to aloe vera? tiez ej tam milion druhov. od tabliet cez kremy a mydla, vsetko.
minule ste mi pisal, ze si mam zohnat aloe vera ciste "panenske" nachadza sa aj na tej stranke?

queen.emka21

no a zas som z toho mimo. nasla som napriklad tieto dva Yami, ktory z nich si mam objednat? wild yam cream alebo wild yam root????
ja predpokladam, ze krem je asi zbytocny, co by som si nim potierala? ci nie?
a quercetin je aj s vitaminom C (ale su tam nizsie davky mg)alebo s bromelianom........tak ktore?
ja si asi dalsiu vysoku skolu urobim na potravinove dolnky :-)

queen.emka21

dakujem, pokusim sa to zohnat.
ked budete mat cas napiste mi ako je to potom s vysadzovanim liekov.
velmi pekne dakujem.

mirka 23

bloncka, ja napr beriem le jeden quercetin denne (ak nezabudnem :)) + C a tak dobre som sa s kortikoidmi určite necítila.

RNG

ok, ked ti nestacia tie clanky nz -odkaz odstránený- ( administrator tej stranky vybrasl len niektorew z prispevkov z tohoto fora, Zdravie) pridam ti jeden z mojich zaznamov:
Je viacero prirodnych prostriedkov, ktore potlacaju tieto alergie, a to spravidla lepsie, nez desenzitizacne injekcie alebo rozne kortikoidy.
Kombinacia roznych je ucinnejsioa ako jednotlive sami o sebe.

Bromelain s quercitinom a vitaminom C sa zda znacne ucinna, aspon s mojich skromnych skusenosti. Davka vitaminu C je len 5 gramov, quercitinu 3x500 mg a bromelainu 2x 600 GDU.
Toto napr pracovalo mojmu susedovi, ktory dlhe roky skusal alergologicke desenzitizacne injekcie, kortikoidy a pod, a trpel kazdorocne ako pes niekolko tyzdnov. Nielen ze mu tiekol nos a mal oci cervene ako kralik, ale sa mu zapaly preniesli aj do tela a mal rozne bolesti od krizov az po hnacky a pod. Posledne roky pri pouzivani tejto zmesy a niekolko inych ayurvedickych protizapalovych bylin prechadza cez pelove obdobie len s malymi naznakmi, bezbolestne.
Inac v poslednych rokoch aj ja aj moja mensia polovicka sme brali obcas quercitin(vitamin C a rozne enzymi kvoli traveniu berieme aj tak, tiez denne jeme trochu cerstveho ananasu), ked sme zacali mat prilis cervene oci, a pekne to potlacilo tie alergicke priznaky.

Na hormony ti neviem povedat ovela viac, ako som tu uz napisal. Hlavny je yam , co odporucam.

Dobry zdroj roznych najdes na Swansonvitamins.com
Pochybujem ze vsetky najdes na Slovensku a uz vobec nie v lekarnach. Lekarne su na lieky, nie potravinove doplnky.
Naucte sa kupovat cez internet, tam na www.google.com najdete hrozne mnozstvo zdrojov.

queen.emka21

pomoooooooc RNG bud som cvok, alebo som k mojim problemom nic na stranke ktoru ste mi dal nenasla :-(
alebo sa v tom neviem orientovat, k alergiam su tam dva prispevky???? a k hormonom mozno 5 ????
som sice blondinka :-D