ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
no a zas som z toho mimo. nasla som napriklad tieto dva Yami, ktory z nich si mam objednat? wild yam cream alebo wild yam root????
ja predpokladam, ze krem je asi zbytocny, co by som si nim potierala? ci nie?
a quercetin je aj s vitaminom C (ale su tam nizsie davky mg)alebo s bromelianom........tak ktore?
ja si asi dalsiu vysoku skolu urobim na potravinove dolnky :-)
ok, ked ti nestacia tie clanky nz -odkaz odstránený- ( administrator tej stranky vybrasl len niektorew z prispevkov z tohoto fora, Zdravie) pridam ti jeden z mojich zaznamov:
Je viacero prirodnych prostriedkov, ktore potlacaju tieto alergie, a to spravidla lepsie, nez desenzitizacne injekcie alebo rozne kortikoidy.
Kombinacia roznych je ucinnejsioa ako jednotlive sami o sebe.
Bromelain s quercitinom a vitaminom C sa zda znacne ucinna, aspon s mojich skromnych skusenosti. Davka vitaminu C je len 5 gramov, quercitinu 3x500 mg a bromelainu 2x 600 GDU.
Toto napr pracovalo mojmu susedovi, ktory dlhe roky skusal alergologicke desenzitizacne injekcie, kortikoidy a pod, a trpel kazdorocne ako pes niekolko tyzdnov. Nielen ze mu tiekol nos a mal oci cervene ako kralik, ale sa mu zapaly preniesli aj do tela a mal rozne bolesti od krizov az po hnacky a pod. Posledne roky pri pouzivani tejto zmesy a niekolko inych ayurvedickych protizapalovych bylin prechadza cez pelove obdobie len s malymi naznakmi, bezbolestne.
Inac v poslednych rokoch aj ja aj moja mensia polovicka sme brali obcas quercitin(vitamin C a rozne enzymi kvoli traveniu berieme aj tak, tiez denne jeme trochu cerstveho ananasu), ked sme zacali mat prilis cervene oci, a pekne to potlacilo tie alergicke priznaky.
Na hormony ti neviem povedat ovela viac, ako som tu uz napisal. Hlavny je yam , co odporucam.
Dobry zdroj roznych najdes na Swansonvitamins.com
Pochybujem ze vsetky najdes na Slovensku a uz vobec nie v lekarnach. Lekarne su na lieky, nie potravinove doplnky.
Naucte sa kupovat cez internet, tam na www.google.com najdete hrozne mnozstvo zdrojov.