ahojte.... co je dobre na herpes? kupila som si herpesin ale vobec to nepomaha, herpes mam uz tyzden ale nie a nie sa ho zbavit, kto vie poradit co s tym? a ako to vlastne vznika a co je dobre na prevenciu proti herpesu?
Herpes - neviem sa ho zbavit
Herpes mávam už od malička väčšinou pred tým ako mám byť chorá.V nedelu 23.8. som v noci cítila svrbenie pery ráno som sa zobudila a už som mala 3 herpesy na hornej pere tak som si to ihneď začala natierať zubnou pastou do pondelku som tam mala chrastičku ale stale to bolo dosť velke a viditelne tak som si začala dávať tender(hojivý zázrak z oriflame)a ten mi tu chrastičku odstránil a zmenšil opuch na pere...lenže potom my navreli znova tak som si na to dala herpik to mi peru znova zasušilo ale opuch bol maličký potom som si dala zovirax a natierala som si peru každú chvílku..medzi tým som používala 2tabletky B-komplexu forte rano naobed a večer každý deň.Potom sa mi to znova zasušilo a dala som si na to znova tender.Na vrchu herpesu bola kožička s niečim bielym asi ten roztok herpesu a to mi potom odpadlo dala som si na to dethol a uplne mi to zmenšilo herpes aj zasušilo a skoro vobec mi ho nie je vidno budem používať už len tender a dufam že sa mi to uplne zahoji...za 4 dni mi zmyzli skoro tak, že mi ich nieje vidno....dufam že niekomu pomožem:)
POMOC. minuly tyzden mi zmizol herpes a mam dalsie dva. Je to strasne!!! Mam herpes skoro kazdy mesiac, cize skoro non-stop. Fakt mi nic nepomaha, ani compeed, ani masticky, vyskusane asi 8 druhov, ani hojivy zazrak, ani zubna pasta, a dokonca ani tabletky herpesin, ktore sa davaju na lekarsky predpis a to len na pasovy herpes. Uz som z toho naozaj zufala, kto mi vie pomoct?
ivanka: podla mna na treti den je ti to zbytocne............compeed je ked sa ti zacina robit herpes, pripadne na ochranu aby ta tak nebolel. apson ja mam tgaku skusenost. niecim si to vysusuj a potom daj oasticku, ja mam velmi dobre skusenosti s hojivym zazrakom z oriflame. kazdy herpes mas 7 dni, ci uz s väcsimi ci mensimi priznakmi..........skor sa ho nezbavis
A keď ten compeed začnem používať na tretí deň za ako rýchlo to asi zmizne??Neviete mi niekto povedať prosím??
p.s. stare rady su zubna pasta-vysusi ale nic moc, aj cesnak je vraj dobry ale davam prednost doktorskej medicine-teda VECTAVIR + COMPEED
mavam casto herpesy a najlepsia masticka je VECTAVIR-stoji asi 196 Sk ale lubi sa mi-to mam na noc a cez den COMPEED, ale uz som s tym vyrovnana :D
Ahojvte včera sa mi začal robiť herpes, dnes som sa zobudila a mam ho na celej hornej pere plus ďalší na dolnej. Prosím pomožte mi ako sa ho najrýchlejšie zbavím? Pomože mi propolisová masť alebo hojivý zázrak z oriflame?? hneď som si na to dala pastu a začala brať b-komplex ale neviem či to pomože :(
ja mám teraz tiež herpes..mamina mi kúpila CANNADENT...asi o 2 dni som mala už chrastu, mám ho ešte stále od štrvtka ale ten CANNADENT pomáha:)