Herpes - neviem sa ho zbavit

queen.emka21

mirka 23: to je teda velmi smutne. som sa potesila, ze ked to pomohlo inym, tak aj mne a zrazu sek a nic.
v lekarni mi povedali ze mozu objednavat aj doplnky ale len tie co su registrovane na Slovensku. a tie asi nie su az take kvalietne :-(
kamaratka ma momentalne rodicov v USA tak rozmyslam ci im nedam nieoc kupit, ale nehcem byt otravna........ucidim

queen.emka21

och to ma normalne presla radost po tej cene. no uvidime. este sa mi nejaka pani ozvala, tak uvidim co mi ona ponukne.

mirka 23

queen emka, no je to tak. Tolko je poštovné, keď niečo objednávaš z USA. Ja som investovala 200 eur a mám doplnky minimálne na rok.
Ak nechceš vela investovať, tak sa poraď ešte s Damianom, či nemá niečo na hormony a proti alergii (badatel.sk) To by ťa nevyšlo draho.

queen.emka21

mirka23: prosim???? 2000 sk postovne? to nemyslis vazne. tak to sa na to hned teraz mozem vy.... nebudem mat dost penazi. teraz som skoncila vysoku skolu a 2000 sk len na postovne je pre mna vela. navyse ked sa osamostatnujem. mam sice kamarata v USA tak ked, tak sa jeho opytam.ja som rata ze investujem nejakych 1000 sk a nie nejakych 5000sk. milionarka teda nie som. hmmm nepotesila si ma
Nikko: ja to mam odskusane a nejak extra mi to nezabera. ked vazne podchytim spravnu chvilu naplast mi staci ale ked sa mi to zrobi v noci mam smolu. ani B-komplex ani naplast ani masticky. a mam to castejsie ako ty. zaujimave je vsak ze u nas nema herpes nikto, len ja :-(

Perletka

Herpes (opar) je prejavom miestneho znizenia imunity. Velmi pomaha zinkova masta alebo solny roztok.
Celkom dobry clanocek o opare a ako sa proti nemu branit som citala aj na
-odkaz odstránený-
Zaujimalo ma, ze imunitu razantne znizuje rafinovany cukor a tym sa umoznuje prejavenie herpesu:

Z clanku citujem:
"Cukor zabráňuje účinne pracovať imunitnému systému. Za normálnych podmienok zlikviduje jedna biela krvinka za hodinu 15 baktérií. Pri 100 g príjme cukru dokáže zničí iba jednu!"

Nikko

Ak mozem poradit podla seba a ja to mam geneticky zdedene po otcovy.. mam asi 4-5x do roka herpes. teda ak je to to na puse co sa pri neosetreni roznesie tak viem co 110% pomoze

hned po zisteni alebo podozreni si okamzite dat dve tabletky B-komplexu (forte - silnejsi druh) a natriet niecim co kupite v lekarni.. ja osobne to kombinujem este z Compeed naplastami na peri ak mate herpez. zlahka potriem "vyrus" a pak nalepim.. a potom iuz len uzivalm po dvoch tabletkach 3xza den.. nasledujuci len po 1tabletke 3x denne

Do dvoch dni to ani vyditelne neni.. Ale je dolezite to vcas spravyt.. aby sa vyrus nerozsíril.. ak ho zastavis.. tak v podstate liecis uz len napadnute miesto, sa ti uz dava len pera do kopi..

mirka 23

queen emka, hlavne kup všetko čo potrebuješ, aby si už nebehala do lekarne a aby sa ti to oplatilo, lebo vieš, že poštovné bude okolo 2000sk.
zinok, selén, probiotiká, vit. E, kyselinu listovú (folic acid), vit. C, omega 3 mastne kyseliny - toto nezabudni, mal by to jesť každý. A plus si objednaj veci na alergiu a hormony, ktoré ti radil RNG. A máš ešte nejaké zdravotné problémy?
A velmi dobrý je aj kokosový olej z USA. Fakt, keď pojdeš podľa doplnkov od RNG, tak sa to pekne dá vybrať.

jeden typ

Ak uz je na herpese chrasticka, PERFEKTNE sa hoji mastou INFADOLAN, je to sice kremik na "detsku ritku" ale fakt sa to hoji kozmickou rychlostou.