Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

queen.emka21

dakujem za rady. dufam, ze tie doplnky bez problemov zozeniem.
len ako mam postupovat? nemozem len tak prestat brat lieky napriklad od alergie, lebo by som asi cela opuchla a ukychala sa k smrti :-(
a aj homony len tak nemozem vysadit. tak ako na to?

mirka 23

queen emka, ber za hrsť doplnkov, neuškodí ti to, ale musiš si kupiť kvalitné veci, nie z lekárne.
To čo ti radí RNG mne pomohlo, beriem za hrsť doplnkov a nebývam chorá. Quercetin a C na alergiu (vôbec nemám príznaky a som bez kortikoidov) a aj na hormony je super Yam, pupalka....
Aloe je dobré aj z lekárne (Active aloe)

RNG

na vzdusne alergie pomaha quercitin, vitamin C, bromelain , serapeptaza a podobne , temy uz bezali mnohokrat, najdes ich aj na -odkaz odstránený-
Podobne najdes aj co pouzit na upravenie hormonalnych hladin(yam, pupalkovy/borakovy olej, senovka grecka, damiana, black cohosh, Dong Quai=angelika cinska
Odporucam ti pouzivat, ako kazdemu,
selen,
zinok,
jod,
probiotika, pripadne nejake
zelene, ktore obsahuju latky liecive na rozne kozne problemy.

queen.emka21

RNG: mna okrem hepresu trapi alergia. mam nejaku celorocnu rinitidu, ci jak sa to pise, proste celorocnu alergicku nadchu, alergiu na pel, roztoce, macku a 4 druhy obilovin a urcite este na nieco, lebo som cela opuchla pred tyzdon. plus mam kozne problemy pri prejavoch alergie. exem a tak a navyse moje hormony su odveci. nepracuje mi dobre jeden vajecnik a mam nejaku hormonalnu poruchu, kvoli tomu nemam mendzes. ked neberiem lieky aj pol roka. preto od 16 uzivam HAK. a este aj nadvahu mam.
daju sa pri takom zdravotnom stave pokombinovat lieky tak aby to vyhovovalo vsetkym problemom? a aky dlhy je takyto sposob liecenia?
dakuje

queen.emka21

RNG: o.k tie vitaminy som pochopila, ale kde zozeniem ciste aloe vera?????? okrem napojov, ktore su ochutene a urcite nie su panenske neviem. samozrejme okrem kozmetickych vyrobkov.
da sa niekde zohnat?
a s tymi doplnkami a vitamynmi. nieje chore brat kazdy den za hrst liekov????
ja mam viacero zdravotnych problemov momentalne, cize by asi bolo najlepsie,to nejak pokombinovat. co si myslis?
alebo sa mam orientovat na herpes a ostatne nechat tak?

Sirius

RNG: respekt sa ziskava inym sposobom ako tym ze mi povies ze si starsi a skusenejsi. Btw: odkial viez ze to tak je, ze si starsi a skusenejsi? haha

RNG

queen emka, neviem ajo to chces "prehnat" odporucam 200 mcg az 400 mcg selenu, 25 az 50 mg zinku, nejaku dobru a silnu probioticku zmes co obsahuje aj acidophilus Bulgaricus, lebo prave u neho je dokazane zvysvanie viralnej imunity.
Toto su potrebne pre kazdeho, lebo nam dostatok v jedle chyba. Tiez odporucam aj brat vacsie davky vitaminu C a E, v zime aj D(rybacie oleje).Aj to nam v tele chyba, s vyssimi davkami v krvi telo lepsie pracuje celkove.

Takze ked telo dostane, co by malo dostat, je silnejsie a lepsie sa vie branit, regenerovat,ma viac energie atd.

Co sa tyka aloe vera gelu, je to jedlo ako kazde ine jedlo, len obsahuje niektore liecive latky, najma komplexne sacharidy ako galaktozu, ktoru v tele potrebujeme ale dostavame len minimalne.
Rozne potrebne sacharidy pre telesnu konstrukciu a funkciu nedostaneme v dostatocnych mnozstvach, lebo sa nicia varenim a konzervaciou
Preto je tak dobre a hojive celkove na telo brat cisty, neprehriaty aloe vera gel, dlhodobo, ako doplnok potravin.
Este raz, aloe vera je jedlo, hlavne ako "panensky"vytazok zo zeleniny.
Podobne su aj vytazky z roznych inych pustnych rastlin, ako kaktus nopal(opuncia), med z agave(maquey, z ktoreho sa po skvaseni destiluje tequilla) pripadne aj ine.
Klucove slovo je tu zasadne PANENSKE, tj neznicene teplom.
Tepelne upravene, konzervovane, tabletovane,atd. su uz velmi slabo ucinne.

queen.emka21

sirius: tak bozkavat sa nebozkavam kedze herpes na pere je v mojom pripade dost bolestiva zalezitost a predpokladam, ze u väcsiny :-)

RNG: ak by som sla do lekarne a pytala si aloe vera, to predokladam, ze zozeniem, tak v akej forme si to mam pytat? su to kvapky, tabletky????? ako mam pokombinovat ten selen, zinok a neviem este co? aby som to zas neprehnala. dakujem

RNG

sirius, neviem presne, co to slovo "magor" dnes v Slovencine znamena, ale iste nic dobreho.
Jedno ta mozem ale uistit, ze som nikde a nikdy neodporucal ziadny telesny styk pre ludi so silnymi prejavmi viralnych nakaz, ako je napr opar, genitalny herpes, pasovy herpes, mononukleoza rozne chripky a podobne.
Prave naopak, odporucam udrziavat vzdialenost, pouzivat dezinfekcie ako napr postrek koloidnej striebornej vody kde sa len da a ine antivitralne.
Ja osobne so sebou vzdy nosim malu flasticku, spray naplnenu koloidnou striebornou vodou a pouzivam ju casto, ci uz na ruky, na predmety ktorych sa dotykam na tvar, do oci a podobne.A to prave proti virusom, ktore su vzdy a vsade, kde sa ludia zdrzuju.

A do buducnosti ti odporucam trochu respektu so starsimi a skusenejsimi ludmi, ked sa chces od nich nieco naucit.

Sirius

RNG: chces povedat ze ak ma niekto vyhodeny herpes nie je na tom nic zle ak sa bozkava??? Ak chces povedat toto tak si magor, ak nie tak sa vyjadruj expresnejsie...