Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

RNG

Ono s tym polcasom zivota vitaminu C asi 1/2 hodiny v tele je to tak, ze sice v krvi ho nenajdes po niekolkych hodinach, ale rozne produkty jeho cinnosti su v tele este dlho, pre to zrejme aj 3x1 gram nie je zly navod, aj ked 6x1/2 gramu je zrejme lepsi navod alebo este lepsi je pit caj alebo napoj pocas celeho dna obohateny vitaminom C, ako to robim napr aj ja.
(Zvierata maju v krvi vyssie hladiny vitaminu C pritomne stale, takze mozno aj nam by sa zisli.

mirka 23

Ako ked si to rozdeliš 12x250 tak je to super, ved ti všetci pišeme, že to pijeme postupne počas celeho dňa. Nie naraz 3g

mirka 23

Adam, to nie si sam, koho to štve, je to blbe, ale ja som sa s tým asi zmierila, nakupila doplnky z USA a mam pokoj minimalne na rok.

AdamKrt

Ktovie, ci by to pomohlo na herpes, alebo imunitu. Niekde som nasiel tento recept na vyuzitie GOJI:

Liehový výluh nesmrteľnosti - 80 g plodov goji sa vloží do 1 litra 40% liehu /to je kdejaka 40 percentna vodka/ a nechá sa 2 mesiace lúhovať. Po tejto dobe sa môže pridať trochu medu a užívať 3 lyžice aj s plodmi 2 x denne nalačno.

Rozmyslam, ze by som si to urobil. Ale ako pre vodica to mozno bude problem :-(

AdamKrt

Verim, neverim, to je fuk, ale ta nemoznost zhohnat nieco lacne a poriadne na Slovensku v oblasti enzymov a vitaminov ma stve. Ako to v trhovej ekonomike, ved neni socializumus ??? :)))

Asi budem musiet presnorit skor nejake obhchody s doplnkami a ten vitamin C od Medpharmy si necham ako zalohu.

Aj tak to nebudem brat denne. V tych studiach sa to aj tak nebralo dlhodobo /roky rokuce/. Takze iba niekedy ako prevenciu pri nachaldnuti, ci na rychle potlacenie nachladnutia.

Ale rozmyslam o inom davkovani. V takom pripade - miesto 3x1000mg mozno 6x500mg. Alebo 12x250mg. Predsa len, mensie davky postupne davkovane budu uchovavat dlhsie vitamin C v tele, ako vacsia davka naraz.

mirka 23

Adam, no ved na Badatelovi je kopa člankov na zorientovanie, aj toto je odtial, dobrý článok, takže už veríš... pekne.

MrMaxwell

nechcem vam do toho kecat ale existuje doplnkovy vitamin c s pribalenym zinkom ktory je rozpustany v ustach,cize tebou nepreleti ako strela a davka na jednu tabletu je 600 mg+5 mg zinku...zrejme ste uz o nom poculi...vola sa zinavit a vyraba ho generica....