Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Herpes - neviem sa ho zbavit

.Klaudia.

Ahojte, tak ja som genit.herpes dostala pred dvomi rokmi orálnym stykom doteraz si to vyčítam prečo som nepozrela partnerovi pery, no hlavne že sme použili kondom na margo toho. Minulý rok som pocítila pálenie vyhodil sa mi jeden pluzgier potrela som mastičkou herpesin a do rána tam dole nič nebolo, teraz mám pokoj fakt dva roky nič tak dúfam že mi to vydrží.
Hlavne ma zaujíma otázka že herpes z úst prenesený na genitálie je herpes 1 alebo herpes 2....?
Nevie niekto z vás poradiť, či sa dá v krvi zistiť herpes ked není aktívny?

RNG

Mira, opatrne, alkohol nie je kyseliona a kyselina uhlicita(sodova voda) nie je velmi kysla. Napriek tomu moze prekyslit telo, v tom mas pravdu, lebo krv je velmi citliva na male rozdiely PH.

- mira

B vitamíny nám kradne z tela jednoduchý a rafinovaný cukor.
Jednoduchý cukor zároveň vyvoláva prekyselenie, v ktorom sa vírusom výborne darí.
Pri konzumácii cukru vznikajú kyseliny napr.octová, uhličitá a alkohol. Pre telo sú to silné kyseliny.

RNG

Riboflavin je len 10 mg vitaminu B-2. Niekto ho ma nedostatok, takze doplnit si ho je rozumne. Tak ako kazdy iny vitamin, ktoreho mame nedostatok v tele.
Posilnene telo sa vie lepsie branit. Ale vela by som na toto nedal vseobecne pre kazdeho, lebo len mala cast ludi ma prave nedostatok B-2.
Ja pouzivam obcas Stress B, ktora obsahuje ovela vacsie mnozstva roznych B vitaminov, vcitane B-2. Na kozu je totiz aj B-5(pantotenicka kyselina) aj B-7(biotin) aj ine

RNG

zuzanna, herpes s oparov a vyraziek sa moze uterakom premiestnit aj inde , pripadne naniest na druhych
Je sice pravda, ze je cely cas v tele, ale obvykle je potlaceny na minimum a ked si niekde nanesies velku davku, mozes sa reinfikovat sama seba.
Podobne sa napr prenasaju rozne bradavice(hpv, papilomy roznych druhov, vcitane condylom)

pikuska

doprucujem denne jednu tabletku Riboflavinu...mam skusenosti s herpesom minimalne 1x do mesiaca sa objavil,odkekdy uzivam Riboflavin,herpes sa neobjavil..stoji za to vyskusat

zuzana175

ja mam momentalne herpes na krku. uz sa liecim.ale zaujima ma, ci sa mi to moze preniest na ine casti tela, napr. pri utierani uterakom....aj genitalie napriklad. dakujem vam za odpoved