Chlpky nad hornou perou

gumajz

malé slniečko,mici to pulzné svetlo tzv.IPL je bohužiaľ najmenej účinné, trochu zastaralý spôsob.ja chodím k lekárke ktorá má najnovší typ laseru,neviem teraz presne ako sa volá,nájdem link a pošlem.

male slniecko

mici, keby som toto bola vedela, tak sa na to rovno vykašlem. teraz vrážam peniaze do niečoho, čo nemá žiadny výsledný efekt. :(

mici

gumajz ona na to asi tolko zee tak ona nevie preco a jak je to mozne ze snad nabuduce...ale sak jej peniaze sa do toho nevrazaju...na to ze som dala do toho 3450 SK dost slaby vysledok...robi to tym VPL pulznym svetlom...a suhlasim ze naj je to voskom...bola som s tym nadmieru spokojna len som chcela ze si do dam spravit natrvalo predsa ze som mlada tak to je aj finnancne vyhodnejsie v konecnom dosledku ale este raz sa rozhodovat urcite na to nejdem:(...a teraz mi je uz luto nepokracovat ked som dufajme aspon v polovicke...

gumajz

mici a čo nato, lekárka,ktorá ti aplikuje laser? aký druh lasera používa? to nie je možné aby sa to aspon nepreriedilo

mici

male slniecko ja som na tom rovnako:( uz som bola 3 krat a stale tam su...dokonca ich je vidno viac ako predtym. Uz stracam nervy lebo som vyhodila peniaze a ono to nemizne...nechapem co to je...