neviem ci je to tym ze som zacala brat HAK ale mam jeden hrozny problem - drobnulinke chlpky nad hornou perou sa mi zacali zvacsovat.. vyzera to fakt hrozne a velmi to vidno.. nechcem vyzerat ako chlap... :( prosim poradte aky je najlepsi sposob si ich odstanit....
Chlpky nad hornou perou
male slniečko,po laseri to budeš mat začervenané asi 2-3 hodky a potom sa to ukludní,ale stojí to zato, po 3-4 sedeniach ti to zmizne uplne.
Ahoj baby,
tak ja som si v drogérii kúpila voskové pásiky nad hornú peru. Mali v ponuke Veet, ale ten stál okolo 180sk, to sa mi zdalo strašne veľa.(podľa mňa platíme za značku...) Tak som si kúpila Safe Epil, je tam 12 kusov plus dva obrúsky a stálo to 96sk. Som s tým veľmi spokojná, nemala som žiadne vyrážky ani nič.
ema: ja idem na laser o týždeň, chcela by som sa len spýtať, že ako to vyzerá po zákroku. teda myslím to, že či je veľmi červené, či sa dá "chodiť medzi ľudí", kým ustúpi podráždenie. :)
ja si ich chodim len odfarbovat peroxidom, jeden taky nechutny si trham pinzetou, ale je cim dalej tym tmavsi a hrubsi takze neodporucam. tie peroxydove rastu pomaly a lamu sa (kazdy vie, ze peroxyd nici vlasy - tak isto nici aj chlpy a este ani poriadne nevykuknu a uz vypadavaju)
odporucam peroxyd
Kachita...) A AKY VOSK SI KUPUJES ::)
poccuj agina!!:) a ako sa tie veet nad hornu peru volaju presne :) DAKUJEM VOPRED :)
pre EMU :) a kolkio ta to priblizne stalo ?:)
Ja mám tiež chĺpky nad hornou perou a tmavé. Chodievala som ku kozmetičke si ich dať depilovať voskom, ale vždy sa mi urobili malé vyrážky. Takže mám alergiu na vosk a riešim to tak, že si ich trhám pinzetou. Už som si na to zvykla a je to v pohode.
ja mam tiez taky problem. chlpky nie su take silne niekedy ich ani nevidno ale ked sa lepsie pozrem na dennom svetle tak ich vidno. nie su presne nad hornou perou aleakoby po okraji.. moja mama si to trha pinzetou. moze sa to ? nebude ich viac a tmavsie? a nezostanu po nich vyrazky alebo dacotake?