Chlpky nad hornou perou

weronka

ja si pravidelne vytrhávam chlpky voskom a som s tym spokojna i ked casto nezachytia vsetko, obcas vsak ked nemam cas tak to narychlo prejdem ziletkou a je to super:) odkedy sa zbavujem chlpkov citim sa ovela lepsie... ale tiez by som chcela ist na trvale odstranenie len neviem ako to uroobim s tym dorastenim a velmi sa bojim tej bolesti:(

male slniecko

hej, to aj mne povedali, že keby som si to holila, to nevadí, len vytrhávané to nesmie byť. lebo holením nevytrhávaš cibuľky chĺpkov, takže to nevadí. ja osobne som si dávala epilovať voskom a teraz už 4 týždne čakám, kým narastú, takže tiež paráda. ale tak keď potom budem mať pokoj, tak snáď to prežijem. :)

gumajz

ved ked si ich nevytrhavaš tak to je dobre,hol si ich a objednaj sa na laser.dva dni predtým ako tam pôjdes sa nehol ved to 2 dni vydržíš či nie?stačí ked to je ako strnisko nemusí to byť dorastené.

alallalallaa

ja mam hormonalnu poruchu, takže si to už cca 10 rokov holím. Nechcem vediť, jak by to vyzeralo, keby mi to malo narasť uplne. Pretože na laser kedby chcem ist, tak to musí mať nejaku dlžku a to by som neprežila. Mam ich čierne a su vidieť. Neobdaj kebyže sa ma stať nejaka nehoda a mam byť mesiac v bezvedomí... by som bola počítam že jak chlap. Nieje ešte iná alternatíva prosi trvalemu odstraneniu bez toho, aby som si to musela nechať dorasť???