Chlpky nad hornou perou

kridka

ahojcek.ja mam dobru meodu ale trosku drasticku..ja si chlpky nad perou vytrhavam pinzetou.najprv to hrozne bolelo jak keby si si 1. krat vytrhavala obocie ale teraz uz som si to robila nad perou asi 5. krat a uy je to uplne v poho.sila zvyku.a po tejto mojej procedure ich taky mesiac urcite neuvidis

gumajz

mici,ale ja som písala, že som čítala názor odborníka,ktorý tvrdil že pulzné svetlo je najmenje účinné a už zastaralé,takže tento prístroj patrí medzi ne.

mici

no gumajz tak tu mas nazornu ukazku ze aj o tomto pristroji pisu ze je naj v sucasnej dobe...takze teraz si vyber co je pravda....asi ziaden nebude taky genialny kedze o vsetkych pisu ze su tie najlepsie v sucasnej dobe...www.beautyinfo.sk

male slniecko

hej, je to ten istý GentleLASe :(
www.mkp-medical.sk
no.. zatiaľ to tak veľmi nevyzerá, že by to chcelo pomôcť.. :((( uvidím po ďalšej aplikácii..

gumajz

mici to nie je o tvrdení, čítala som to i v odborých radách že IPL-pulzné svetlo je zastaralé,to bol ten prvý prístroj ktorým to začali na Slov.robiť

mici

gumajz len ide o to ze to kazdy o kazdom type tvrdi ze je najnovsi a najucinnejsi....totiz to pise aj na letaku ktory mi dala ona...a clovek nech si vyberie z tolkeho kvanta ktore je na trhu...samozrejme ze s mojim stastim si musim vybrat ten najmenej ucinny..:D

gumajz

kliknite si na služby tam je uvedené akým laserom sa vykonáva depilácia,mne to kočky fakt pomohlo a som šťastná,že mi chlpky zmizli.