neviem ci je to tym ze som zacala brat HAK ale mam jeden hrozny problem - drobnulinke chlpky nad hornou perou sa mi zacali zvacsovat.. vyzera to fakt hrozne a velmi to vidno.. nechcem vyzerat ako chlap... :( prosim poradte aky je najlepsi sposob si ich odstanit....
Chlpky nad hornou perou
ahojcek.ja mam dobru meodu ale trosku drasticku..ja si chlpky nad perou vytrhavam pinzetou.najprv to hrozne bolelo jak keby si si 1. krat vytrhavala obocie ale teraz uz som si to robila nad perou asi 5. krat a uy je to uplne v poho.sila zvyku.a po tejto mojej procedure ich taky mesiac urcite neuvidis
mici,ale ja som písala, že som čítala názor odborníka,ktorý tvrdil že pulzné svetlo je najmenje účinné a už zastaralé,takže tento prístroj patrí medzi ne.
no gumajz tak tu mas nazornu ukazku ze aj o tomto pristroji pisu ze je naj v sucasnej dobe...takze teraz si vyber co je pravda....asi ziaden nebude taky genialny kedze o vsetkych pisu ze su tie najlepsie v sucasnej dobe...www.beautyinfo.sk
hej, je to ten istý GentleLASe :(
www.mkp-medical.sk
no.. zatiaľ to tak veľmi nevyzerá, že by to chcelo pomôcť.. :((( uvidím po ďalšej aplikácii..
ten istý typ laseru čo v PN? tak ti to musí pomôcť vydrž.
aha.. no tak asi nič.. lebo tam, kde som bola ja, majú ten istý typ laseru.. :(
gumajz a ak mozem poprosit kolko to stoji? ved ja mam piestany na skok... :)
mici to nie je o tvrdení, čítala som to i v odborých radách že IPL-pulzné svetlo je zastaralé,to bol ten prvý prístroj ktorým to začali na Slov.robiť
gumajz len ide o to ze to kazdy o kazdom type tvrdi ze je najnovsi a najucinnejsi....totiz to pise aj na letaku ktory mi dala ona...a clovek nech si vyberie z tolkeho kvanta ktore je na trhu...samozrejme ze s mojim stastim si musim vybrat ten najmenej ucinny..:D
kliknite si na služby tam je uvedené akým laserom sa vykonáva depilácia,mne to kočky fakt pomohlo a som šťastná,že mi chlpky zmizli.