neviem ci je to tym ze som zacala brat HAK ale mam jeden hrozny problem - drobnulinke chlpky nad hornou perou sa mi zacali zvacsovat.. vyzera to fakt hrozne a velmi to vidno.. nechcem vyzerat ako chlap... :( prosim poradte aky je najlepsi sposob si ich odstanit....
Chlpky nad hornou perou
to fakt?no ten prvý krát to tuším tiež dlhšie trvalo, neboj,kedy máš další termín?
už je to týždeň a stále sú tam.. :(
gumajz ale ono to niiiič nerobi.. zatiaľ nevypadol ani jeden jediný.. :((
samanta záleží od plochy, teda aj množstva chlpkov a v každom zariadení majú aj iné ceny.
malé slniečko áno je to ok,musíš vydržať oni sa stratia ani nezbadáš kedy,tak za pár dní 3-4dni a do dvoch týždňov všetky tie ktoré zasiahol laser.ale musíš počíta s tým že zase dalšie vyrašia.tie zase na dalšom sedení.ja som absolvovala už 4 sedenia a ešte jedno ma čaká.som spokojná už ich je naozaj maličko.držím paste, len vydrž a netrhaj ich radšej ohol.
samanta ja som platila 1300, no a samozrejme to je za jeden zákrok, ktorý treba opakovať.
gumajz - ešte mám jednu otázočku - minulý pondelok som bola na laserovej depilácii. a zatiaľ tie chĺpky ani nezačali vypadávať. je to ok?
tak mas tu viac rieseni:bud vysadis antikoncepciu-teda ak ti to velmi vadi,alebo si das spravit laserove osetrenie,alebo si budes chlpky sama vytrhavat,je len na tebe:)
ahojte.ja ma s tym tiez problem.zatial si ich netrham nic.vidno mi ich iba ked si dam make-up tak si radsej nad peru nedavam.rozmyslalal som nad kozmetickou ale fakt neviem.bojim sa ze mi to bude rast a tmavsie.v lete mi ich vobec neje vidno ked som opalena.necviem co robit.nestalo sa vam ze po vosku boli tmavsie a nepomohol ani vosk?dik