Chlpky nad hornou perou

gumajz

malé slniečko áno je to ok,musíš vydržať oni sa stratia ani nezbadáš kedy,tak za pár dní 3-4dni a do dvoch týždňov všetky tie ktoré zasiahol laser.ale musíš počíta s tým že zase dalšie vyrašia.tie zase na dalšom sedení.ja som absolvovala už 4 sedenia a ešte jedno ma čaká.som spokojná už ich je naozaj maličko.držím paste, len vydrž a netrhaj ich radšej ohol.

male slniecko

gumajz - ešte mám jednu otázočku - minulý pondelok som bola na laserovej depilácii. a zatiaľ tie chĺpky ani nezačali vypadávať. je to ok?

BeDelicious

tak mas tu viac rieseni:bud vysadis antikoncepciu-teda ak ti to velmi vadi,alebo si das spravit laserove osetrenie,alebo si budes chlpky sama vytrhavat,je len na tebe:)

juja

ahojte.ja ma s tym tiez problem.zatial si ich netrham nic.vidno mi ich iba ked si dam make-up tak si radsej nad peru nedavam.rozmyslalal som nad kozmetickou ale fakt neviem.bojim sa ze mi to bude rast a tmavsie.v lete mi ich vobec neje vidno ked som opalena.necviem co robit.nestalo sa vam ze po vosku boli tmavsie a nepomohol ani vosk?dik