cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
no inak aj mne sa zdá tá diéta nejaká nie moc dobrá, podľa mňa schudnúť tak veľa kíl za tak málo času nie je moc dobré, veď to sa nestihne ani koža prispôsobiť a asi potom sa vráti aj jojo efekt. Ale daj vedieť, keď s tým skončíš či sa vypltilo.
v brne sa mi velmo paci :) Baby, ja chcem byt chudaaaaaaaaaaa
no ja zas nedokazem dlhsiu dobu dodrziavat navod...to mas tak=kazdemu vyhovuje cosi ine;o)vy ste tu vsetky z ekonomickeho smeru alebo co?vsade sama ekonomika,ja sem nezapadam vobec;o( ;0)))))))
no tak to máš dobré keď máš kamarátky, ktoré s tebou chodia cvičiť, to ti závidím a asi nie som sama. Ja keď mám čas ale hlavne chuť, tak väčšinou cvičím len tak sama doma.
Hej, ten čaj nie je nič moc chuťovo, on je taký horký, ale je veľmi dobrý keď bolí hrdlo alebo keď ťa v ňom škriabe. Ale pomáha na hrdlo. By som povedala, že viac ako čaj na chudnutie :)
Fúha ekonomika a v Brne a prečo si nešla niekde sem na Slovensko študovať?
ekonomiu studujem... hmhmhm... ja kym nemam pred sebou navod co mam jest, tak sa kontrolovat neviem
valentinka....a kolko chces schudnut?Aku mas vysku a vahu?no akzde 2 hodiny to ani mne nevyhovuje...
kde si tiňuškaaa?robis si cajik,vsak?vidim taaaa;o))))))
no mne sa to moc nepaci jest kazde 2hodiny...ja som zacala ze rano jem ovocie alebo cornflaky s mliekom, potom mam normalny obed a potom uz len ovocie alebo zeleninu...co vy na to
4 kg som schudla za 2 tyzdne....a co preto robim?vynechala som sladkosti a cukriky atd..cukriky ak tak mam dietorelle pomarancove,ak tycinku tak tu musli...no a papam pravidelne a pomaly sa snazim viac prezuvat kazde susto,vtedy je to aj lahsie stravitelne.dalej velmi vela pijem-samozrejme nie alkoholu ;o)))voda,nebublinkova mineralka,caj na chudnutie,alebo pu-erh ten je aj detoxikacny a teraz zeleny energy caj.a pouzivam este taky jeden gel na celulitidu,co by mal mat aj zostihlujuce ucinky,ale teraz budem mat novy gel,ten mi uz dosiel-skusam od vichy teraz;o)chcem sa zbavit aj akne aj strii,ale sport rozhodne musim zaradit do programu,ale som teraz chora...aj s tiňuškou,ze moja?;o)))
ekonomiu studujem... hmhmhm... ja kym nemam pred sebou navod co mam jest, tak sa kontrolovat neviem