chudnime spolu

tiňuška

Lianka...tie baby mali pravdu, tu v BA sú stašné tie intráky ale je pravda, že sú aj dosť staré a predsa len sa tam vystriedalo strašne veľa študentov a keby to mali asi všetko vynovovať tak to stojí nehorázne peniaze a bohvie či si to vôbec niekto bude vážiť. Ale vraj sú aj také intráky, že v zime vôbec nekúria a je tam zakázané doniesť ohrievače alebo, že pre celú chodbu 2sprchy a jedna z toho nefunguje.No des.

tiňuška

nanulienka...ak sa ti xe tak si zalistuj niečo dozadu a tam to nájdeš, aj mńa aj Lianku, akurát dnes sme si to aj my napísali. Ale nie je to nič moc, a čo ty? koľko máš ty?

tiňuška

Nanulienka...a čo sa xeš vzdať tej svojej diéty, že za 2týždne 9kíl? Či už ani tebe sa nezdá nejaká zdravá?

lianka

inak spominali baby co chodia do BA intraky,ale to boli medicke,ze svaby a tak,tak neviem no...u nas to tiez neni bohvieco;o)

lianka

;o))))))nanulienka.spisovat jedlo sa mi naozaj nechce uplne dopodrobna,nehnevaj sa.na telesnej sme mali take nieco...ze sme si mohli spisat co sme cely tyzden presne jedli a kedy a telocvikar by nam spravil zdarma plan chudnutia-a ani vtedy sa mi to nechcelo spisovat;o)))dufam,ze do konca buduceho tyzdna schudnem este aspon 1 alebo 2,to by som bola spokojna

tiňuška

Lianka...vieš čo a možno to záleží od toho aké tie intráky sú a aké máš aj spolubývajúce, nie vždy sa stretne super partia. A poviem ti, že tu v BA sú asi najškaredšie intráky na SR, takže tu sa asi nikomu nepáči.

Najčítanejšie články