cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
no a... kolko vazite a kolko meriate?
Lianka...tie baby mali pravdu, tu v BA sú stašné tie intráky ale je pravda, že sú aj dosť staré a predsa len sa tam vystriedalo strašne veľa študentov a keby to mali asi všetko vynovovať tak to stojí nehorázne peniaze a bohvie či si to vôbec niekto bude vážiť. Ale vraj sú aj také intráky, že v zime vôbec nekúria a je tam zakázané doniesť ohrievače alebo, že pre celú chodbu 2sprchy a jedna z toho nefunguje.No des.
a ty mas ake miery nanulienka?no mi mame s tiňušou take podobne,ale ja som viac pri tele;o)))))
nanulienka...ak sa ti xe tak si zalistuj niečo dozadu a tam to nájdeš, aj mńa aj Lianku, akurát dnes sme si to aj my napísali. Ale nie je to nič moc, a čo ty? koľko máš ty?
Nanulienka...a čo sa xeš vzdať tej svojej diéty, že za 2týždne 9kíl? Či už ani tebe sa nezdá nejaká zdravá?
no a... kolko vazite a kolko meriate?
inak spominali baby co chodia do BA intraky,ale to boli medicke,ze svaby a tak,tak neviem no...u nas to tiez neni bohvieco;o)
;o))))))nanulienka.spisovat jedlo sa mi naozaj nechce uplne dopodrobna,nehnevaj sa.na telesnej sme mali take nieco...ze sme si mohli spisat co sme cely tyzden presne jedli a kedy a telocvikar by nam spravil zdarma plan chudnutia-a ani vtedy sa mi to nechcelo spisovat;o)))dufam,ze do konca buduceho tyzdna schudnem este aspon 1 alebo 2,to by som bola spokojna
Lianka...vieš čo a možno to záleží od toho aké tie intráky sú a aké máš aj spolubývajúce, nie vždy sa stretne super partia. A poviem ti, že tu v BA sú asi najškaredšie intráky na SR, takže tu sa asi nikomu nepáči.
no a baby nemate nejake ICQ alebo skype?