chudnime spolu

lianka

no to radsej ani nenapisem kolko mam kg...;o)))))))))vysku mam okolo 170,uz davno som sa nemerala,ktozvie mozno somnarastla;o)tesi ma ale,ze nastastie az na tolko kh nevyzeram kolko mam;o)a cca tych 10 kg chcem schudnut..

lianka

vidiiis-aj ja som tam u nas vravela,ze odkial som a ani ty si nepamatass;o)))))))))alo v poho- som z NR.uz si caje necukrujem odkedy chudnem,obcas ked mam chut tak s medom len si osladim cajik...ja som mala len zvysenu teplotu par dni.
ano presne tak-Venuse :o))))ja som tiez spokojna,ked som vravela mojmu priatelovi,ze chcem schudnut tak on,ze a to uz preco?:o))))))jemu vobec nevadi,ze nie som najchudsia;o)a co sa ucis povedz?ja som sa predtym ako som sem na net prisla ucila na pisomku....ale teraz mam pauzu;o)mne zatial celkom chutia cajiky,ja pijem zeleny dnes,ten an chudnutie mi uz dosiel ;o))))ale kupim si

tiňuška

no hej:) to aj si hovorím, že nebudem mať problémy s rodením. A nevadí to ani môjmu priateľovi, lebože podľa neho to sú typické- ženské tvary. No hej, sme ako Venuše, že?
Vieš čo, no liečiť sa ako liečiť, aj sa učím, aj som na nete, a všetko dokopy, teplotu nemám takže ležať nemusím ale veľmi veľa pijem tekutín, lebo som strašne smädná a už mi šibe z tých bylinkových čajov, tak už si dávam aj ovocné, tie za normálnych okolností moc nepijem. A inak čaje necukrujem, ty áno? A čo ty? Čo sa chystáš robiť? A odkiaľ si ak sa môžem opýtať?

lianka

myslela som si,ze si z BA ako vacsina tam len ja som odinakial....no co uz;o)ale potom si sa vytratila,tak radsej sa spytam :o)no ja som tolkoto kg ako teraz este nikdy nemala...a dufam,ze dlho uz ani nebudem.inak co dnes budes robit?typujem,ze s abudes liecit,vsakze?a tu sirsiu pancu mam aj ja takze z toho si nic nerob :o)aspon sa nam bude lahsie rodit-samozrejme,ze sa na to este nechystam..:o))))

tiňuška

vieš čo, nie je to tak veľa, ja som kedysi mala 70kg pri tejto výške a vtedy som mala pocit, že by som mala schudnúť a teraz si uvedomujem, že som mala veľmi dobrú váhu na svoju výšku. Ja aj tak nemám tendenciu byť moc vychudnutá, keďže to mám aj geneticky dané a mám širšiu panvu a s tým sa nič moc robiť nedá, lebo to vidieť aj na chudých dievčatách.Som z BA, inak si sa ma to pýtala už vo fóre "od zajtra" :)

lianka

ja som pribrala kvoli tomu,ze som mala zly rezim.no ale aj tak sa mi 15 zda vela aj podla tej vysky..ale to uz ty vies,ja nechcem byt privelmi chuda :o)len sa chcem citit lepsie.a odkial si tiňuška?no ved jasneee,ani ja nechcem rychlo schudnut,ale uz natrvalo....preto som tu :o)no a ja neviem ci som realistka,optimistka alebo pesimistka,u mna je to tazko..podla nalady ;o))))))ale momentalne ju mam celkom fayn;o)

tiňuška

vieš Lianka, nie je to veľa, to len ja mám veľa, veď 85kg aj pri výške 180 je veľa, ale tak plánovať je plánovať, ale či sa mi to podarí, tak to neviem. Ale tak určite to nexem schudnúť tak, že prestanem jesť alebo pod. spôsobom a tiež nie, že hneď za 2mesiace. Ja som realistka. A ja som nepribrala tie kilá preto, že som sa prejedala ale preto, že som brala nejaké lieky lebo som mala zdravotné problémy :(

lianka

ano penbene-klasika,mas pravdu :o)no ja som cez tento tyzden asi vypila hektolitre caju,mam taky pocit :o))))predpokladam,ze studujes tiez,vsak?;o)za tyzden som schudla 2 kg-par dni som takmer nejedla,tak mi bolo zle a postupne som zacala jest uz normalne a nepribrala som ich,tak som rada :o)a planujes vazne az 15 kg zhodit?nie je to vela?