chudnime spolu

tiňuška

nanulienka...och, aspoň máš takú pevnú vôľu na cvičenie, to ti môžu niektorí len závidieť a kam chodíš cvičiť?
A aj ti to chutila ta diéta? či nič moc?

lianka

nanulienka....a ako prebiehala ta dieta,ako si sa stravovala?ja som schudla 4 kg za 2 tyzdne...nie je to vel?lebo chcem aby si to ostalo natrvalo totiz,ako aj tiňuška hovori-radsej pomalsie chudnut;o)

tiňuška

no aj ja si to myslím, lenže tá baba bola v nejakom fóre, že chudnutie, ako obyčajné, nie ako anorexia...
aaaale, píšem si účtovníctvo a aj do matiky som urobila kuk a tak.

nanulienka

no takze ja som skusala tu dietu s jablcnym octom... prvy tyzden v pohode, -3kg, ale druhy tyzden uz stale cosi porusujem, vzdy si nieco mnamky doprajem, aj ked len zamenim jedlo alebo tak, ale uz sa nic nehybe na vahe.. no ale zacala som cvicit.. vcera aj dnes aerobic, makacka to je :)

tiňuška

no takže si na tom vlastne podobne ako ja. Ale vieš čo sa mi páči? Baby, ktoré sem napíšu, že chcú schudnúť len 5kg, že proste nechudnú až do miniváh, lebo som tu na tejto stránke už čítala aj také, že baba s výškou takou ako ty má váhu, že 50kg a xe schudnúť 5kíl, no to je podľa mňa strašné...toto teda nieeee

lianka

:o)))))))ale ja som myslela tak dokopy tych 10 kg,mozno viac,ja neviem,vazne to zalezi od toho ako sa budem citit a vyzera...no vyska 170 a m=teraz uz 80 kg.ano,to je velmi dobre,ze si myslia,ze mame menej,sme mi ale potvorky;o))))))))

tiňuška

Ale no Lianka, nože povedz, veď tu si v podstate v anonimite.
No že 10kg, a to už si schudla 4, ty baba jedna, však ty tiež dokopy schudneš nejakých 15, tak čo na mňa hovoríš, že ja xem schudnúť veľa ? :)))
Ale tak zasa NR není až tak ďaleko od BA, a koľko BAčok chodí do NR do školy.
A vieš čo, aj mne hovoria, že mám tak maximálne 75, ono to je dobre, ale tak dôležité je ako sa cítiš, a keď mi vieme, že máme viac ako by sme mali mať...