cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
pocuj, a nemohla by si do wordu kazdy den napisat co si kedy jedla? A apk mi to posles, budem sa toho drzat :) a mam navooood
tiňuška...to sme na tom asi rovnako co sa tyka intraku;o)vies kolko bab si ho pochvaluje?no ja to tak ruzovo nevidim....
chlebíčky Bona Vita? no akurát nimi mrvím na klávesnicu :)
ranajky....napr. 1 rozok vacsinou celozrnny s maslom napr a so zeleninou.desiata-1 ovocie,jogurt,obed-bud polievka alebo druhe,spolu to nie velmi jedavam,olovrant-normalny taky ako ranajky,vecera 2 hodky pred spankom-to co nezjem na obed-tj bud polievku alebo druhe.a medzitym veeeeela vody a caju...ale s ovocim nepijdem.a napr celozrnnu tycinku jednu,alebo este ovocie
ok,ukazem priklad 1 dnovy;o)ale boli asi 2 dni ked som zhresila a dala si 2krat cez den sladkost.takze......
teraz už nie, keď som bola mladšia tak som xela, lebo som nexela byť doma, ale tak vieš, to je taký vek a tak. No ja by som sa tiež nemohla sústrediť, ja potrebujem ticho a tak.
preco,ze umries?no tie som tusim niekedy davno ochutnala,celkom fayn boli,preco?
lianka, tak ako si schudla tie 4 kg, ukaz priklad jedla cez den
ludia, ja umriem asi.. co vravite na celozrnne chlebicky Acvtive od Bona vita?
ano,len kamaratky;o)ale ja by som na intraku ani nechcela byvat...chybalo by mi sukromie a na ucenie by som sa ja osobne az tak velmi susstredit asi nevedela...ty by si chcela byvat na intraku?