cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
na 65? no tak aspoň, že tak, som sa zľakla, že napíšeš, že xeš nejakých 50 alebo niečo podobné
nevadi, ale tak ked tu nebudem, sa v tom stratim :) Vsak mozme aj tak aj tak...moje je 232-769-748
jo by som chcela tak na 65.. len ja mam lahke kosti, som sa bola merat a toho tuku je viacej, som taka ritnatejsia :)
hej, mám aj icq ale neviem, čo nevyhovuje ti to takto si písať, ti vadí, že to je takto verejne?
Nanulienka...ale ty nemusíš veľa schudnúť, koľko tak plánuješ?
No ja mám výšku 180cm a váhu mám 85kg, a xela by som schudnúť tak na tých 70kg, ja som kedysi tak už mala. Ale nechcem to schudnúť hneď naraz ale tak postupne a potom si to udržať.
hejhej, spokojna som.....
hm, tak v tomto je to ČR asi oveľa lepšie ako BA, tak s tými intrákmi to je v pohode, to sa ti tam teda musí páčiť. A asi máš aj dobré spolubýbajúce, že?
oki Nanu ja to pre teba zopakujem znova ale potom povieš aj ty? čestné?
ta dieta je fajn, len tam chyba to sladke :) Ale verim jej, lebo mam viacej kamosiek, co ju drzali a pohoda.. lebo to sa drzi 2 tyzdne pak pauza a pak zas 2 tyzdne. Ja mam 178cm a 73kg. No a my mame uplne fasa intraky, zateplene farebne, plastove okna, novy nabytok, 3 sme na izbe, mame vlastnu kupelnu aj kuchynku. a ten skype alebo ICQ nemate????
zlaticka,musim nachvilku odskocit,vybavim nieco a som tu ako na koni;o)