cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
kamoaks robila pri vyrobe bebe dobre rano a vravela, e keby som vedela, co tam davaju, tak to nikdy nedam uz do huby
evul...ja papam co mi chuti;o)a porad teda,ze co robim zle podla teba;o)rada sa poucim ak mam co
to vravi kazdy kto robi vo vyrobni a vyrobkoch...;o)viete co robili vraj v pekarni ked tam boli na exkurzii?hodili sa zem kusok keksika,ze kolko potkanov sa chyti a isli sa potrhat...takze tak asi;o)
Odkial mas, ze musli tycinky su dobre? Je to sladkost ako kazda ina... Ani BeBe nie je nic moc... Ked mas taku chut na sladke, kup si detsku vyzivu :) Inac, baby, nastudujte si nieco o zdravej strave, lebo tymito vasimi pokusmi o diety si spomalite metabolizmus a o par rokov si budete buchat hlavu o stenu, lebo budete priberat z hocicoho... Ja som sa to naucila z www.chudnutie-ako.sk, fungujem tak uz 3/4 roka a som spokojna :)
kamoaks robila pri vyrobe bebe dobre rano a vravela, e keby som vedela, co tam davaju, tak to nikdy nedam uz do huby
no ja papam musli tycinky,ale skor tie obalene v cokolade lebo mi chutia viac a aj lepsie zabiju chut na sladke ako bez nej.ale aj bebe dobre rano papavam;o)
ze porad ake sladkosti su ok...
nanulienka..no veru,ty az tak vela chudnut fakt nepotrebujes;o)ja mam 170 a teraz 80 kg
uz som tu;o)no co ste poriesili?;o)
no a ake sladkosti je vhodne chrumat, ked sa uz neda vydrzat? Musli tycinky su dobre a co Bebe?