chudnime spolu

evul

Detska vyziva je robena pre deti, cize tam vela zleho byt nemoze, ked to zvladnu aj krpci, nie? A od cokolady sa lisi velmi - ked si pozries zlozenie, tak ma tak 10x menej kalorii a tuku, a ovocny cukor je urcite zdravsi ako biely v cokolade...

lianka

ano evul,ale ja som si uz pozrela viackrat tu stranku a nezda sa mi,ze by som nieco robila extra zle;o)co mi chuti,ale v mensej miere,pozor-v mnozstve sa obmedzujem samozrejme.krabie tycinky som este nejedla,je to dobre?;o))))

evul

lianka, papat, co ti chuti, moze byt nebezpecne, co sa peknej postavy tyka :) Nepoznam presne tvoje stravovacie navyky, ale pri chudnuti jest musli tyce nie je prave dobry napad :) Davala som link na stranku o zdravej vyzive, skus tam mrknut, a pochopis, co mozno robis zle, co dobre, a na com je treb este popracovat :) Lebo len ty vies, co mas rada a co nie, nemozem ti naordinovat, aby si jedla napr.krabie tycinky, ale mozno ti chuti nieco ine...chapes, kazdy si musi vymysliet vlastny jedalnicek, aby tak mohol fungovat cely zivot, a na to je treba nieco o tom vediet.

lianka

ale ja papam aj cokoladu,naozaj chcem toto stravovanie dlhodobo dodrziavat a myslim si,ze nic v spravnej miere neskodi...