chudnime spolu

lianka

presne tak tiňuška-keby mam na to mysliet,zo ziadneho ejdla by som nemala pozitok;o)
a krabie tycinky mozno niekedy ochutnam;o)ale radsej chobotnicu,take jedno chapadielko mnamm;o))))))))

evul

lianka, zatial som dala dole tak 7-8 kg, momentalne si davam v chudnuti pauzu, bo mam problemy inde, ale este planujem dat dole tak 3-4 kg a cvicit :)

tiňuška

hej, hej, ja tiež musli tyčinky radšej nejem, lebo ja mám tiež pocit, že zješ jednu a potom ťa to láka ešte na jednu, ale tak sú aj také čo sa vedia ovládať, proste si povedia len tú jednu a bude to ozaj len tá jedna

tiňuška

viete čo? ja si myslím, že vo všetkom čo predávajú je niečo o čom radšej netreba ani hovoriť, proste sa nad tým nezamýšľajte, lebo takto by človek už nejedol nič.
Ale súhlasím s evul s tou výživou, my robíme domácu výživu, takže vieme čo v nej máme a to zaženie dosť chuť na sladké, ale zasa nie všetkým chutí, to je jasné.

evul

tina: Sak ved ani ja nehovorim o drastickom chudnuti... Len viem, ze akekolvek sladkosti pri chudnuti nie su dobre. Musli tycinky maju vysoky glykemicky index, cize si po nich rychlo hladna. Tak si das dalsiu. A dalsiu... Takto sa chudne tazko...