Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chudnime spolu

evul

Mam 160 cm a 57-58 kg. No, nahodou som natrafila na tu stranku o zdravej vyzive a chudnuti, a rozhodla som sa, ze to je presne to, co potrebujem...tak som zacala pravidelne jest a pocitat kalorie a zlozenie potravy, a islo to :)

lianka

ano,to s tou cokoladou je tiez fayn-ale ked ja dostanem vacsinou sladke do daru a to nezjest mi je luto;o)
a ako sa stravujes cez den daj ukazku aj ja som musela;o)))

tiňuška

evul...a akú máš výšku a váhu? a to sa ti podarilo hneď tak schudnúť? že si si povedala, že schudneš a už to išlo?

evul

Ne-e, su to take specialne tycinky, predavaju sa v obchode so sportovou vyzivou, a maju vyssi obsah bielkovin - okolo 30%

evul

lianka, a skusala si to? ;) Ja ked mam na nieco sladke chut (po uprave stravy sa to casto nestava), dam si kusok 85% cokolady (tak 5 g), a staci :)

lianka

no ja som to tak mala s musli tycinkami,ktore neboli obalene v cokolade-1 mi nestacila,ale teraz mi staci aj jedna uplne a nejem ich kazdy den.ja bez sladkosti uplne byt nemozem

evul

Inac, ako "zdrava sladkost" sa mi osvedcili proteinove tycinky. Ked sa nestiham najest normalne, dam si ich namiesto jedneho jedla.