cavte ludia ak cete niekto mozme spolu chudnut a potporovat sa pripadne si davat rady a tak zapojte sa kto nestihol
chudnime spolu
v BARE BARE BARE-neviem co mam s tym slovom;o)))))))
Mno, a este k pocitaniu - je fajn hodit do nejakej kalkulacky aspon par dni/tyzdnov, co spapate. Ono to moze byt totiz aj prilis malo, a to tiez nie je dobre :( A pomer zivin by mal byt dodrzany, a to sa odhaduje na zaciatku dost tazko.
v abre tam malo byt nie abre;o)))))
praveze ja nechcem,aby si jedlo spravilo babiku zo mna a cokolada ma provokovala v abre tym,ze ju nesmiem jest;o)ked si dam kusok psychike to len pomoze......
Baby, to vas akoze niekto ovlada?? Akoze - dostanem cokoladu=musim ju zjest?? Ved mate svoj vlastny rozum, nedovolte nikomu a nicomu, aby si z vas robili babiky len preto, ze vam nieco chuti...
no ved to bol priklad na moje stravovanie evul,az na to,ze co mas na desiatu to mam na ranajky a co mas na ranajky to mam na desiatu;o)))))tak potom na tom nebudem asi az tak zle...
ano,prave preto papam naozaj vsetko,nebudete verit,ale dokonca aj kacaci tuk som mala tento tyzden a schudla som 2 kg..a naozaj papam normalne,nieze vselijako,ale pravidelne
Taak, moje jedlo: ranajky - tvaroh, jogurt, ovsene vlocky, dzem. Desiata - celozrnne pecivo+syr+zelenina alebo ovocie+nejake oriesky, obed - kuracie prsia alebo ryba alebo rizoto so zeleninou, desiata - Cottage cheese so zeleninou alebo tvaroh a pod., vecera - napr.leco alebo vselijake zeleninove zmesi na panvici vymyslam... A jasne, jem aj ine veci, toto bol priklad. Za cely den je to tak 5000-6000 kJ.
no ved to-ze ja dopredu nerada pocitam
a presne, čo máme robiť ked dostaneme do daru nejakú čokoládu a to nieže nejakú šmejd, veď to potom nemôžeš len tak ďalej podarovať a posunúť. A hoci to opakuješ 1 000 000, že nechceš nič sladké a just ti vždy niečo dajú