Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

moniqe

Boze baby!!ja nemam kucerave vlasy ale ich mam vlnite a som s nimi maxsimalne spokojna!!!A ani si ich nezehlim nic!!!a byt vami tiez to nerobim!!zbytocne si vlasy znicite a bude vam to luto!!!tie co maju kucerave a chcu mat rovne nech si nechaju kucerave!!!viete kolko bab zavidi tym co maju kucerave a vlnite!!a aj nejake tie celebrity maju kucerave vlasy!!!kto ma rovne ma rovne a kto kucerave kucerave!!nic sa s tym neda robit!!!!ja byt vami by som sa o svoje vlasy starala nevymyslala s nejakymi kulmami a zehlickami!!vydrzi vam to hodinu a potom uz mate normalne vlasy a zbytocne si ich nicite,a mozno si to ani neuvedomujete!!ale o par rokov vela vlasov takymto sposobom mat nebudete!!to je moj nazor!!

tonka_209

jasne su aj drahsie ale nwm ona mala strasne brckaveee vlasy uplne take kudrlinky vies a mala zehlicku za 1700 a povedala ze jej to vydrzii dovtedy dokym si nezmyje vlasy...no ked to s jej vlasov urobi rovne tak to musi byt vazne good =)))

lenca

tonka, mam taky dojem, ze tie najsamkvalitne byvaju aj za 3000 - aspon ak si dobre pamatam, jedna kadernicka mi s takou super drahou narovnavala vlasy - povrch tej zehlicky bol akoby z bieleho porcelanu

tonka_209

omg sry pridala som omylom jednu nulu...myslela som ze su sitacke za 500sk a ona ma za 1700 a ze to je kvalitna

tonka_209

pre silviu-vies moja kadernicka ma strasneee brckave vlasy ..ako keby mala trvalu ale ma take prirodzene..ked som bola u nej hovorila som jej ze zehlicka mi na mojich vlasov nevydrzii ani pol dna..myslim ked su rovne co pol dna po troch hodinach uz mam znova brckave a to nemam nejak extra brckave...ona ma ich 100 krat brckavejsie a povedala ze ona ked si vyzehli tak jej vydrzi to dokym si ich nezmije ...potom sa ma opytala aku mm zehlicku na vlasy apovedala ze ona tu jje kupila za 1700 a ze sice je drahsia ale kvalitna.....nie take sity co kupite za 5000 sk a uces vam nevydrzi ani 3 hodiny

veika

aj ja mam najskor som cela aj ja rovne ale je pravda ze kazdy chce to co nema a ja som spokojna lebo sa mi na koncoch tvoria kraaaasne rulicky a mam super uces za 5 min. miesto hodiny stravenej kulmovanim!!!

jeny

MAM TOTALNE KUCERAVE VLASY A KED RANO VSTANEM MAM ICH AKO PO VYBUCHU POUZIVAT NA NE ROWENTU LLISIMU ALE MOC TO NEPOMAHA JA NEWEM CO S NIMI JA CEM ROWNE VLASY PORADTE NIEKTO

dadka

Ajojte...ja mám tiež taký problémik že...mam vlnité vlasy a niekedy aj rovné ale ako náhle vyjdem von, okamžite vybuchnú...no a veľmi sa mi páči ked ich mám vyžehlené.a v jednom časopise som čítala že existuje nejaký gél či čo a že ked si to dám na vlasy a rozčešem tak ostanú rovne pokým nedorastu tie povodnee...neviete niečo o toom?velmí prosííííííííím:-)

poliewoocka

Teraz pouzivam na vlasy take penove natacky,dlhe,ohybacie,mam vlasy krasne vlnite.Aj tak by mi teraz vyzehlenie nevydzralo ani sekundu:(