Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

sasa442

aj ja mam kucerave vlasy...a pacia sa mi ale.....ked je vlhko vzdy mi skrepovarteju.....a ziaden pripravok nepomaha.....jeden cas som si aj zehlila vlasy....ale zehlenie hrozne nici vlasy...takze odporucam...baby s kuceravymi vlasmi nezehlite si ich tolko..lebo potom ich budete mat take znicene ze ked budete mat 50 rokov tak vam zostanu 3 vlasy na hlave!!!!

weronha

vam drbe...ale uzasne :D ja mam rovne a vyzera to jak ostata slama dobre?! mat kucerave vlasy tak som v 7. nebi :)

beuska

juuuj aj mna trapia kucerave vlasy....a ete k tomu ich mam dost riedke a znicene od zehlenia... pouzivam mnozstvo pripravkov od gliss kur ktore fakt funguju ale strasne mi leze na city ta riedkost vlasov

evitta

A co ten sprej na zehlenie MATRIX Sleek look Smoother? Je to cela rada pre rovne vlasy, aj sampon, kondicioner atd. Neskusali ste ho? Stoji cca 450 Sk, no ale keby fungoval...

cecilka

Ahoj,neviem preco vsetky zeny s kuceravymi vlasmi chcu mat rovne...neoblbuj prirodu,zjavne mas take vlasy,ake ti pristanu...moja kamoska ma tiez kucerave vlasy,stale si ich rozcesavala a vyzerali desne,ale - zasla ku kadernicke a ta to dala dokopy.Poviem ti, krajsie vlnky som v zivote nevidela...pouzivaj samponik na podporu vlniek s aloe :)

poliewoocka

Evitta ja ho pouzivam a da sa povedat,ze je ovela lepsi,ako l´oreal a lybar.Vlasy mi "drzia" a nie su poskodene.Je to 200ml a stoji v DM 169,-.

evitta

Poliewoocka, a ake mas vlasy, kucerave, vlnite? normalne ti potom ked aplikujes got2b vlasy drzia hladke, aj ked je velmi vlhko alebo prsi, neskrepovateju ti?

evitta

Caute. Ja mam len trosku vlnite vlasy, ale zehlim si ich, no a ked je vonku co len trochu vlhko, je to des a hroza... Loreal hot straihg vobec nepomaha, ani ta orange pena lybar. Snad ich len nemam potom take znicene. Skusali ste niektora sprej got2b straight on, ci je ozaj proti vlhkosti ako sa vsade o nom pise...

cressida

Ja mám tiež od malička kučeravé vlasy, také veľké kučery a ako každý kto má kučery, aj ja chcem občas rovné vlasy. Kúpila som si Rowentu lissinu ionic a aj Rowentu brush activ, dajú sa s nimi krásne vyrovnať vlasy, aj keď sa pri tom riadne napracujem, lebo ich mám dosť dlhé a husté, ale mojím problémom je, že si vyrovnávať môžem vlasy len v lete, nakoľko príde jeseň, zima a chladnejšia jar, počasie je vlhké, vídem von a hneď sa mi skrúcajú. Potom nie sú ani rovné, ani kučeravé, ale také nepekné, chemlonky to volám. Nedá sa s tým niečo robiť, aby som nemusela stále mať na hlave kapucu, alebo čiapku, len nech sa mi k nim vlhkosť nedostane. Poznáte na to nejaký prípravok, ak je pravdaže. :o)