Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

robo:)))))

Okamzite sa na to vyrovnavanie vykasli... Nie je nic krajsie ako kurcerava zenska... neblbni... po paprcach by som ti dal mat ta doma:)))

silviaaa

lilotka:a ked si umyjes vlasy co s nimi spravis aby si ich mala take pekne ako s kulmou natocene ?????a ake pouzivas pripravky na kucerave vlasy ?????????pls.porad

silviaaa

dominika:ten ruzovy od loreal nieje niaky dobry pol roka som ho pouzivala a vlasy som aj tak mala znicene a podla mna ziadny pripravok nepomaha ja som ich tolko vyskusala a nic tak som sa na to vykaslala a mam kucerave vlasy

poliewoocka

Ja pouzivam gliss kur,ten v spreji nezmyvatelny a na vyrovnavku pripravok od schwarzkopf got2b straight on-taka fialova okruhla flasticka s oranzovou pumpickou.Vlasy chrani a nezbrckaju sa...

dominikaaaaaaaaa

pls poradte mi aky priprawok pouziwat na kucerawe wlasy aby boli rowne.. mam kucerawe wlasy ale straaasne welmi mooc by som chcela rowne.....lenze ak si ich wyzehlim a som doma su rowne ale ked wyjdem won do wlhkeho prostredia tak sa mi zwlnia konce a mne sa to nepaci....sice mam ich uz znicene a dooost aj tak si nemozem odwyknut ich wyrownawat...je ten loreal na wyrownawanie wlasow aky ma aj silwiaaa dobry? pomaha k tomu aby wlasy neboli poskodene? :)))

silviaaa

dakujem za rady prehovorili ste ma aby som si nechala kucerave vlasy tak vcera som sa okupala a nezehlila som si ich lebo sa mi uz nechcelo a rano som ich mala pekne kucerave a vsetky baby v triede mi ich zavideli.tak vam dakujem a neviete nejaky dobry pripravok alebo nieco co robite aby som mala pekne prstienky lebo ich mam trochu take krepovite please poradte

lilotka

Ja som tiež kučeravá. Roky som si vlasy vyrovnávala rôznymi spôsobmi až som ich tak strašne zniačila, že sa nedali ani vyrovnať, ani nechať kučeravé. Stále boli krepovité. Potom som si dávala samé zábaly a pomaly som ich nechala vyrásť. A teraz sa ani nefénujem. Len používam prípravky na kučeravé vlasy a nechávam ich voľne uschnúť. A v poslednom čase sa mi začínajú páčiť. Síce niekedy strávim pri úprave vlasov aj dve hodiny, ale potom aspoň stoja za to.