Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

leandra

silvinka mne osobne ten sunsilk pomaha,viskusaj,nic zato nedas:))alebo od loreal som tiez mala na vyrovnavanie vlasov..tiez taky krem

leandra

aj ja chcem rowne wlasy...nemam ich sice kucerawe uplne..ale mam wlnky....a je to este vecsi horor(podla mna),,lebo su nestale...ale tak chwala panu bohu zehlicka existuje..aj ked aj po tej sa mi pri vlhkom prostredi vlasy zvlnia..newadi..preferujem to..a pouzivam sunsilk fialovy krem na vlasy..na uhladenie..a pomaha to vyskusajte..ked si umyjete naneste si to..potom vyfukajte.wuala rowne wlasy..ja si to potom prechadzam zehlickou este..aj ked takto sa mi wlasy hodne nicia ja wiem :/

alexia

silviaaa ja ti nenormalne zavidim! podla mna su brckave vlasy velmi sexi (aj ked sa musis s nimi vela babrat) aj chalani na to letia. ja mam rovne a strasne by som chcela kucierky :)Nenic si vlasy zehlickami, radsej si kup nejake pripravky ktore zvyraznia tvoje brcky a budes ich mat este krajsie.

silviaaa

moniqa:ja som si teraz kupila ten kondicioner co reklamuju s kleopatrou v takej zelenej flasticke a ked si ho dam na vlasy tak su uhladenejsie ale mne to vydrzi iba tak hodinu.alebo si kup z avonu taky sprej proti krepovitosti okolo 150 sk stoji teraz v tomto katalugu myslim ze je ale neskusala som ho

moniqa87

silviaaa asiviem o com hovoris aj ja ich mam take a to ma najviac trapi, mozno by nam pomohol nejaky vyhladzujuci prostriedok, aby sme tie vlasy skrotili a potom by aj kucery vyzerali krajsie, nie?

silviaaa

age s radostou by som ich vymenila ja som rada ze mam huste vlasy ale kebyze su aspon trochu rovne a kebyze si ich necham kucerave tak ich mam take hnusne krepovite

moniqa87

ja mam vlnite vlasy a v podstate sa mi celkom pacia, su huste, len mi na nich vadi to, ze mi staci trocha zatrepat halvou, alebo mi do nich fukne vietor a uz mam z toho "afro" uces, nepoznate nejaky pripravok ktorym by som ich skrotila, lebo stale si ich zehlit nechcem a ani to stale nerobim (len prilezitorstne)... no a preriedenie tiez nepomohlo, takze nioc take mechanicke nepomoze, treba mi nejaky pripravok..... co mi poradite?