Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

sonka

Ja mám tiež etu, žehlila som si s N)ou 2 roky, ale hrúza to je, preto som si teraz objednala remington. S etou už nechcem mať nič spoločné.

mimulenka

ja mam zehlicku eta taku bordovu a ta je super mam dost kucerave vlasy a ked si ich touto zehlickou vyzehlim(netrva to ani pol hodinu a to som rada)tak ich mam rovne aj cely tyzden ak neprsi alebo nieje moc vlhko vonku stoji 1000 ale podla mna som tuto tisicku dobre investovala

katu5ik

Zálezi to aj od zehlicky..mam take iste vasy ako ty, mam kvalitnu zehlicku remington za dve tisicky a nemam problem..

baterka

Prosim poradte mi......Az donedavna som mala dost dle vlasy (asi po prsia) a take vlnite, ale musela som si ich zehlt lebo mam typ vlasov ,,jezibaba na uteku\". Ale vecsinou stacilo len ofinu. Ale teraz som sa dala ostrihat na mikado a je to hrozne! NIe uces ale jeho uprava... Stale to treba zehlit inac to vyzera otrasne.... Ale nechcem si ch kompletne znicit.. Proosim poradte mi nieco!

bajka91

no ja mam sama tiez kucerave vlasy a to dost...a zehlim si ich po umyti nefenujem a nekedy si dam nejaky pripravok a vyzehlenie mi vydrzi dost dlho..ale niekedy musim dat vlasom oddych a necham ich take ake su aj ked sa mi moc nelubia:D

sonka

lilotka ... ake prípravky na kučeravé vlasy používaš? Ja mňam penové tužžidlo na kuč. vlasy od l´oréal a je dobré potm ešte aké prípravky sňu?.

sonka

cecilka.... zaujímalo by ma kde zoženiem ten samponik na podporu vlniek s aloe a po čom tak je? cena? hm? čo sa týka tvojej kamošky, tak tam asi dosť pomohol dobrý strih vlasov, lebo ten je dôležitý a ešte pomôže aj použ,. správnych prípravkov, že? Ja musím tuiež poriešiť už nejakňy strih a poradiť sa s kaderníčkou, lebo vlasy si žehlňim už cca 2 roky a aj keď používam kvalitné prípravky na ochranu vlasov pred žehlením, tak každodenné žehlenie moje vlasy ničí a nechcem, aby potom boli tak zle na tom, že si ich nedám dokopy.

sonka

evitta... ja som už sprej na zehlenie MATRIX Sleek look Smoother používala dlhý čas a bola som spokojná, vlasy pekne uhladňi už pred samotným žehlením a chráni pred vlhkosťou a aj vlasy netreba tak často žehliť a určite už vôbec nie každý dEň, tak sa oplatňi, ale problém bol v tom, že mne sa minul dosť rýchlo a aj som si vlasy musela žehliť takmer dorovna a ja si žehlím len trošku - aby vlasy boli kučeravé a aby neodstňavali... Potom som používala spray od hasty a celkom fajn, no jedna mi odporúčila l´oréal professional, že aj keď je podstatne drahší vydrží omnoho dlhšie, tak som ho vyskúšala a teraz mám ten prípravok, je tiež na ochranu pred žehlením a skutočne vydrží dlhšie, ale myslím, že predsa len bol hasty či matrix lepší ak si to porovnám, tak teraz neviem no, máte s týmito prípravkami nejaké skúsennosti? Hm?

sonka

mirka 23... kučeravé by som chcela aj ja, ale tak to, čo mám ja sa kučeravými nedá nazvať v žiadnom prípade, skôr je to miš maš :D, čo už, všetky máme niečo...

sonka

adka:)... o niveu straight § easy sa tu na fóre popíslo až až a takmer každá baba s tým mala negat. skúsennosti a ani jednej to nevyhladilo vlasy ako žehlička.