Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem rovne vlasy

Príspevok v téme: Chcem rovne vlasy
silviaaa

mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte

adka:)

ahojte. Mam huste kučerave vlasy zehlicka mi moc nepomaha o som si s tym dost znicila vlasy. Chcela by som sa spytat ci uz niekto vyskusal niveu straight § easy. Prosim ak to nekto vyskusal funguje to? dakujem

natusqa

hojqy....žehlim si vlasy a naozja funguje táto metoda aby vám rovné vlasy dlho vydržali : Umyté vlasy a vysušene si natupyrujte tak,aby ste vyzerali ako vybuch=DD Potom po 10 min. si to rozceste s poriadnou kefou a vyžehlite =)...nakoniec si poriadne nastrikajte vyzehlne vlasy sprejom na vlasy,ale KVALITNYM !!!!...papiq :-*

Petty

luba: to je jednoduche, daj sa ostrihat asi tak po plecia a daj si vlasy nadrobit - extension, budes si musiet zehlit len vrchne vlasy to je osvedcene.vydrzi to asi 3 az 5 mesiacov, ale dobre drahe

luba

MNE POVEDALA MOJA KADERNICKA ZE MI VLASY VDRZIA ROVNE AZ TRI MESIACE A TO TAK ZE MI UROBI TRVALU ALE BUDE MI ICH ROVNAT DOKYM NEOSTANU ROVNE TAK TO VYSKUSAM ADAM VAM VEDIET CI TO VYDRZALO.

jakra

Zdravím dámy. Prečo, každá chcete, čo má druhá? Tá, čo má rovné, tá chce kučeravé a naopak. Veď, pokiaľ sú vlasy čisté a žena usmiata, je to krásne. Trápiť sa hlúposťami, ako je reklama? A, čo my, čo máme plešinku? :-)

bebe1

Ahoj kajka... aj mna ta reklama zaujala... ale taktiez jej neverim. Je to len tah.. .. takych kuzelnych samponov bolo ... .

faast

ahojte ja mam taky problem ze mam rovne vlasy a pri ofine mi stoja aku chcu a niektore su kucerave pouzivam na ne vsetko mozne a nic nepomaha a tak si radsej stale kulmujem vlasy =)

majhel

mam hrozne brckave vlasy a potrebujem ich rovne a zehlicku na vlasi mam ties ale sa my s tym kazia vlasi poradite my jako na to aby boly rovne furt