mam huste vlnite az kucerave vlasy ktore si kazdy den zehlim a pouzivam od loreál take mlieko kde je beionce na obrasku hot straight a po vyzehleni taky bilo zeleny nezmivatalny kondicioner z tej reklami co je kleopatra a lak nA vlasy ale nevidrzia ani pol dna rovne tak ich musim zehlit aj 3 krat za den neviete nejaky dobry pripravok na rovne vlasy co naozaj pomaha a kolko asi stoji vyrovnanie vlasov na 3 mesiace a ci to moc nici vlasy mate s tym nejake skusenosti ? prosim poradte
Chcem rovne vlasy
ahojte. Mam huste kučerave vlasy zehlicka mi moc nepomaha o som si s tym dost znicila vlasy. Chcela by som sa spytat ci uz niekto vyskusal niveu straight § easy. Prosim ak to nekto vyskusal funguje to? dakujem
hojqy....žehlim si vlasy a naozja funguje táto metoda aby vám rovné vlasy dlho vydržali : Umyté vlasy a vysušene si natupyrujte tak,aby ste vyzerali ako vybuch=DD Potom po 10 min. si to rozceste s poriadnou kefou a vyžehlite =)...nakoniec si poriadne nastrikajte vyzehlne vlasy sprejom na vlasy,ale KVALITNYM !!!!...papiq :-*
Zdravím dámy. Prečo, každá chcete, čo má druhá? Tá, čo má rovné, tá chce kučeravé a naopak. Veď, pokiaľ sú vlasy čisté a žena usmiata, je to krásne. Trápiť sa hlúposťami, ako je reklama? A, čo my, čo máme plešinku? :-)
Ahoj kajka... aj mna ta reklama zaujala... ale taktiez jej neverim. Je to len tah.. .. takych kuzelnych samponov bolo ... .
a skusali ste uz niektora ten sampon od nivey co je v reklame-vraj bez zehlenia budu rovne?
ahojte ja mam taky problem ze mam rovne vlasy a pri ofine mi stoja aku chcu a niektore su kucerave pouzivam na ne vsetko mozne a nic nepomaha a tak si radsej stale kulmujem vlasy =)