caute.takze rozhodla som sa ze od zajtra zacnem chudnut.dufam ze sa niekto ku mne prida spolu nam to pojde urcite lahsie...:DDDD
od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj karrinka,dobru noc a dakujem za rady;0)takze od zajtra...;0)papa
Lianka,pre dnesok sa uz lucim,dobre sa vybuvaj,nech mas zajtra vela elanu papa
kedysi som si caj aj kavu aj ja sladila,ale da sa od toho odvyknut.MOzno ti to bez cukru najskor nebide chutiti,ale casom si zvyknes a nebude ti cukor v caji chybat
citronova voda?Ak nemyslis sladenu mineralku,ale obycajnu vodu,do ktorej si das vodu s cirtonom,tak kludne-pitny rezim je velmi dolezity-nasa spolocnicka od zajtra musi byt flaska s vodou,dobre?A caje?Tiez patria k pitnemu rezimu,obcas aj s medom mozes,ale tiez netreba prehanat.
Mne skor ide aby som sa naucila konecne pravidelne,zdravo a rozumne stravovat,nieco urobit pre seba,aby som sa citila dobre a aby som mohla byt so sebou spokojna.Takze si nechcem davat ciele,kolko kg schudnut,ale nenahnevam sa,ak by som par kileciek aj zhodila:).Ak sa budeme vsetka snazit,tak to pojde:)
ale co s cajom?ja si sladim caj s medom a dost casto ho pijem,tak skusim asi od toho upustit,aby som ho tak casto nepila...a co si myslis karrinka o citronovej vode?
sladkosti-no ja sa budem snazit ich obmedzovat aspon,alebo napriklad sladit si medom
dobru noc papa:)
a sladkosti ako casto vy budete papat?
ja by som chcela schutnut cca takych min.10 kg,to by som uz bola celkom spokojna;0)