od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chiiiiiiiiiii

ajojteee buduci tyzden alebo ten dalsi zacinam s reductilom uz konecne!! a achcem zacat aj cvicit::):)

a som z baa::)

maaartheeen

BRATISLAVA: Pokial ma niekto zaujem o REDUCTIL 15mg., viem ho zohnat, 1 balenie/28tbl./ za 1660,-Sk.
Podmienkou je Tvoj 100% zdravotny stav, normalny krvny tlak a EKG.
Bratislava.
anderSEN75@azet.sk
Pripadne zaslem postou.

lianka

qiu odkial si a kolko mas rockov?ani ja nemam s kym chodit do posilnovne a kamosky nahovorit na pravidelnu navstevu fitka je priam nemozne;0(
jasnee,kludne si dopraj na narodky;0)ved to ti urcite nezaskodi a citila by si sa frustrovana keby si nedas a my predsa chceme chudnut zdravo;0)
celkom sa mi aj dari,jem urcite menej casto ako predtym a najma menej sladkosti,takze fayn;0)
len to cvicenie by bolo treba este viacej pridat,na tom popracujem

qiu

ahojte ako? ide Vám to? Ja som dnes spapala na raňajky cereálie s mliekom a na obes 2 celozrnné rožky s plátkom syra a šunky... Inak rozmýšľam nad tým že budem hodiť do posilňovne ale samej sa mi tam moc nechce a kamarátky nato asi nenahovorím hmm... Ale cez víkend poruším diétu lebo budeme oslavovať narodeniny - no a nedaj si s tej kačice alebo torty...

lianka

dnes sa chystam trosku cvicit,len tak doma,najlepsie by bolo keby mam aj cinky,ale asi len flase mi posluzia pripadne;0)

lianka

dakujem baby,mate pravdu-spravim to tak-3hodky pred spanim nebudem papat;0)dnes som vstala az okolo obeda,lebo som sa konecne chcela riadne vyspat,takze teraz predchvilkou som jedla len 1 kolacik s mlieckom.vam sa ako dari,na com ste si dnes pochutnavali?;0)a aj ste cvicili?;0)

chiiiiiiiiiii

presne!!!
aj ja to tak robim,napapm sa nejake dve tri hokdy pre buwanim a hotovo,,aj ked,,ja soom trreaz chora mama spomaleny metablzmus tak mi estaci akj 6 hpodiek pred spanim a som plna ked idem spat,ale to o hvilku prejde:D:D