od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

qiu

chiiii a cvičiť kde? v posilňovni? Ja som sa dnes bola pozrieť na Štefanku tam je jedna... Ale sama sa tam asi nedokopem. Už len pri predstave že tam budem v kraťasoch s mojimi šunkami sa natriasať tak mi husia koža naskakuje... A nooo baby tiež som si myslela že ste to už všetky vzdali keď sem cez víkend ani jedna nič nenapísala...

lianka

chiiiiiiiii...jasne,ze chces skusit verim,ale mne stacia pokusy co robime v labaku,na sebe ich radsej nebudem skusat;0)))to cvicenie je fayn,idem si teraz asi trosku zacvicit....a super,ze sa k nam pridavate sa tesim;0)

mamamia

caute kocandy:) aj ja chcem dat dole 10 kil, lebo depka z tehotenskej konfekcnej velkosti mi robi starosti..a tieto cigaretove strihy ma idu zabit..chcem sa spytat,ci ste vyskusali CLA alebo nieco, lebo tyrat sa hladom nemienim- jojo efekt je svina.. ale nieco na podporu metabolizmu a trochu viac pohybu a snad to pojde dole.. co vy na to? :)

monica

Aj ja som dnes zacala..90 dnovou dietovu...Baby ja som zufala posledny tyzden som jedla co som videla a pribrala som 5 kilo!Ako moze clvoek pribrat 5 kil za tyzdeen??:(:(:(

ivuš

Ahoojte! No takže ja sa takisto pridávam, začala som dnes chudnúť...Lebo už to takto ďalej nejde, a verím že mi to pomôže ked sa budeme podporovať teda:-) Aj ja by som chcela cvičiť,strašne ma baví aerobic, ale nemám nikoho kto by toto moje nadšenie zdieľal so mnou:-(
Aj dnes chcem ísť ale samej je smutno:-( Tak držte sa zatiaaľ papa

chiiiiiiiiiii

Noo,,,, a vsak apokus DUFAM ZE NIC NEDAM:)
ale tak ja chcem popritom samozrejme trosku zmenit stravu neprepchavat sa cvicit ak sa bdue dat a snad to pojde teda:)

lianka

chiii...nemam lenivi si vsetci;0(priatel by aj chodil so mnou,ale nema cas;0(no co uz.
aj ja chcem dat dole 10 kg;0)moj nazor na reduktil?vies odkedy studujem biochemiu,radsej nic chemicke do seba pchat nemienim...neviem ci ti staci jeden balik a vazne to chces skusit?lebo rychlo schudnut je fakt velky zasah na organizmus
ja teraz papam inak;0)celozrnnu zemlicku,syr,paradajky;0)
jasnee,tu mozme kludne kecnut;0)

chiiiiiiiiiii

ahojkyyyyy.:)
No...chcela by som to skusit snad to pomoze,co myslis hm??:)
ja by som chcela dat dole 10 kg a budem mat na to ae lenm jeden ten balik,myslis ze to staci??:)
a ty tam u teba nikoho kto by s tebou chodil dakam cvicit nemas?:(
inac ani j atu:):):)) tak mozeme aspon tu spolu takto sem tam kecnut co ty na tO?:)

lianka

chiiiiiii...zasa ba skoda;0(preco ste tak daleko haa?;0)))
vazne chces skusit reduktil?bola tu tusim aj reklama nan,a kolko chces schudnut?ja idem onedlho plavat;0)