od zajtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chiiiiiiiiiii

ale vsak sa uuz tolko neobavaj,my sme tu ty si sice inde v meste ale to neznamena,ze sa podporovat nebudeme,,jassnacka??:) a co si mala chutneho hm?:)

lianka

ahojte kocky;0)uz som domaaaaaaaaaaaaaaa.uz mam po veceri a dnes uz nic papat nebudem,uz som plna;0)
sa mate,ze ste z jedneho mesta;0(

qiu

no jasné kľudne napíš... No posledné dni mám nedobrovoľnú diétu..asi nejaké zle jedlo alebo vírus alebo čo ale žalúdok ma bolí a celé je to nejaké divné.. Inak som začala jesť menšie porcie a pijem len vodu alebo čaj...

chiiiiiiiiiii

a dietka alebo strava celkovo ako si na tm,co papas,??
kam inac chodis na skolu?? pocuj ja ti napisem mail,smiem?:)

qiu

noo to neznie zle... Ako ja som v posilke okrem tej školskej nebola tak som sa ani nezaujímala čo načo je..tak ja ti verím...

chiiiiiiiiiii

a co keby sme skusili trosku menit aerobic,alebo bodytoning a posliku hm??:)
aerobicom das dole tuky a posilkou nieco mozes aj spevnit svaly

qiu

chi ako je to celkom možne ja som bola len v tej asi prvej miestnosti...A ani to nie je tak drahé jak si si myslela... nieje tam pád? :( tak ničo alternatívne čo mi taktiež pomôže dať dole tie partie.

chiiiiiiiiiii

vies coo..praveze podla mnato je uplne najlepsie. . . naozaj uvidis,je to tam perfektne:)
A NAOZAJ TO NIEJE MALE::) LEN tam nieje pas:(

qiu

noo ako nevyzerá to tam najhoršie ale neije to moc malé? Ale šak lepšia jak nič..Dobre keď sa ti bude chcieť tak stačí napísať...